GPS за ловни кучета

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • Dogtra Комплект за дресировка и следене на кучета с каишка и приемник
  Dogtra Комплект за дресировка и следене на кучета с каишка и приемник Pathfinder Mini е много подходящо средство, което предоставя едно ново изживяване за ловци и треньори. Моделът може да се използва за проследяване на животното в реално време, както и електрошоково стимулиране при необходимост. ..
  1,197 лв.
 • Водоусточйв GPS-тракер с вграден GSM модул
  Водоусточйв GPS-тракер с вграден GSM модул е проследяващо устройство, което показва с точност положението на ловното куче. Предимство на изделието е наличието на вграден GSM модул, което премахва необходимостта от поставянето на SIM карта. Размерите са много компактни, а теглото от 165 грама позволя..
  498 лв.
 • Допълнителен нашийник за обучение и следене на ловни кучета Dogtra Pathfinder
  Каишката Dogtra Pathfinder е създадена за да научите на поведение и да следите кучетата по време на лов. Тя е изобретена от американския бранд, създаващ съоръжения и помощни материали при дресировка и наблюдение на големи разстояния. Ако желаете да използвате няколко кучета, за лов и да знаете посто..
  610 лв.
 • Комплект за следене и обучение на ловни кучета Dogtra Pathfinder
  С нарастващата популярност на системите за следене и обучение на кучета, всеки производител на ловна екипировка се стреми да осигури на потребителя удобство, сигурност и бързина при употреба. Със своята най-нова система за следене и дистанционно обучение на четириноги, американската компания за прои..
  1,140 лв.
 • Тракер за следене на домашни любимци
  Този тракер за следене в реално време е особено подходящ за проследяване на движение на животни и хора. Устройството се управлява посредством поставяне на стандартна GSM карта, която изпраща и получава текстови съобщения. Също така можете да го наблюдавате през онлайн платформа. Този GPS тракер не и..
  95 лв. 120 лв.
 • Комплект каишка и GPS тракер за следене на ловно куче
  С настъпването на ловния сезон, се започва усилена подготовка. Ловецът, проверява наличната се екипировка, заменя част от стария асортимент или го допълва с нови полезни уреди. Заедно с екипировката се подготвя и обученото специално ловно куче. Всяка една дружинка разполага поне с един ловен четирин..
  195 лв.
 • Водоустойчив GPS тракер за ловни кучета, кози и овце в пакет с абонамент и каишка
  Водоустойчивият GPS тракер за ловни кучета, кози и овце в пакет с абонамент и каишка е подходящо оборудване за всеки ловец или собственик на дребен добитък. Независимо дали сте платили цяло състояние за ловното си куче или просто искате да си спестите часове в търсене на стадата по пасищата, сега им..
  305 лв.
 • Водоустойчив GPS-тракер за ловни кучета
  Водоустойчив GPS-тракер за ловни кучета е устройство, което ще показва в реално време движението на верния спътник в лова. Конструкцията му е изцяло водоустойчива, което го прави подходящ за употреба по всяко време на година. Вграденият GPS-модул може да локализира обекта с точност до 5 метра. Са..
  214 лв.
 • Ловна светлоотразителна кучешка жилетка
  При преследване на едър  дивеч, човекът винаги е с предимство пред своето ловно куче. Той има в ръцете си оръжие за разлика от своя партньор, който се впуска в съпротивата единствено със своето тяло. Много ловци инвестират в личната самозащита и отдават по-малко значение на другарчето си, воден..
  335 лв.
 • Отворена дълга предпазна жилетка за ловни кучета
  За повечето хора ловното куче не се различава по нищо от домашния любимец. В техните разбирания заложеният по природа вроден инстинкт за самозащита се отключва по време на лов. Истинският ловец приема животното в начинанието като своята дясна ръка, а не просто като второстепенен участник. Той полага..
  295 лв.
 • Отворена предпазна къса жилетка за кучета
  Професионалните ловци съзнават, че освен своето здраве, трябва да подсигурят и това на своето ловно куче. За целта те отделят средства за екипировка, съобразена с условията на района, но понякога пропускат незначителни на пръв поглед средства за протекция. Понякога стават инциденти, някои от които с..
  250 лв.
 • Предпазна яка за ловно куче
  Връзката, която се изгражда между стопанина и неговото куче е изключително силна. Предприемането на превантивни мерки за избягване на нещастни случаи говори за загрижеността на човека спрямо неговия партньор. Често пъти сме свидетели на инциденти с фатален завършек поради невнимание при стрелба по е..
  105 лв.

В тази категория ще откриете различни видове проследяващи устройства за ловни кучета. Вече няма защо да се притеснявате дали ще изгубите ловното си куче. Използвайки най-иновативните GPS технологии ще получавате информация в реално време, къде се намира и в каква посока се движи Вашия най-верен спътник в лова.