GPS за ловни кучета

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • Допълнителен нашийник за обучение и следене на ловни кучета Dogtra Pathfinder
  Каишката Dogtra Pathfinder е създадена за да научите на поведение и да следите кучетата по време на лов. Тя е изобретена от американския бранд, създаващ съоръжения и помощни материали при дресировка и наблюдение на големи разстояния. Ако желаете да използвате няколко кучета, за лов и да знаете посто..
  610 лв.
 • Комплект за следене и обучение на ловни кучета Dogtra Pathfinder
  С нарастващата популярност на системите за следене и обучение на кучета, всеки производител на ловна екипировка се стреми да осигури на потребителя удобство, сигурност и бързина при употреба. Със своята най-нова система за следене и дистанционно обучение на четириноги, американската компания за прои..
  950 лв.
 • Тракер за следене на домашни любимци
  Този тракер за следене в реално време е особено подходящ за проследяване на движение на животни и хора. Устройството се управлява посредством поставяне на стандартна GSM карта, която изпраща и получава текстови съобщения. Също така можете да го наблюдавате през онлайн платформа. Този GPS тракер не и..
  120 лв.
 • Компактно GPS WIFI устройство за следене в реално време
  Търсите устройство, с което да можете да следите в реално време, но да е изключително компактно и лесно прикривано в ежедневието. Пред вас е едно от най-малките GPS проследяващи устройства, които се предлагат на пазара. Моделът разполага с гумирано покритие около капачето, което осигурява степе..
  200 лв.
 • Комплект каишка и GPS тракер за следене на ловно куче
  С настъпването на ловния сезон, се започва усилена подготовка. Ловецът, проверява наличната се екипировка, заменя част от стария асортимент или го допълва с нови полезни уреди. Заедно с екипировката се подготвя и обученото специално ловно куче. Всяка една дружинка разполага поне с един ловен четирин..
  195 лв.
 • Garmin GPS нашийник радиоприемник за следене на кучета
  Много често при лов в суматохата се случва, някое от кучетата да се разсея и да се загуби в опитите си да намери дивеч. Тази специално предназначена каишка на американския производител Garmin е напрaвена за тази цел. Поставяйки я на четириногият другар, ще имате възможност да следите всяко негово дв..
  575 лв.
 • Garmin каишка за следене и обучение на кучета
  Все по-трудно става ориентирането в непознати местности и улаването на дивеч. Често верните спътници на запалените ловци изминават големи разстояния в откриване на плячката, преминават през различни местности, които крият рискове от нападение или изгубване. Световноизвестният производител на прослед..
  660 лв.
 • Garmin комплект за дресировка и следене на кучета със система каишка с радиопредавател
  Американският доказан производител Garmin предлага комплект включващ Alpha 100 приемник и T5 предавател , за следене на местоположението на ловни кучета. Тази мултифункционална система помощник на всека ловец, дава възможност за проследяване на всеки един домашен любимец до цели ..
  1,550 лв.
 • Водоустойчив GPS тракер за ловни кучета, кози и овце в пакет с абонамент и каишка
  Водоустойчивият GPS тракер за ловни кучета, кози и овце в пакет с абонамент и каишка е подходящо оборудване за всеки ловец или собственик на дребен добитък. Независимо дали сте платили цяло състояние за ловното си куче или просто искате да си спестите часове в търсене на стадата по пасищата, сега им..
  305 лв.
 • Ловна светлоотразителна кучешка жилетка
  При преследване на едър  дивеч, човекът винаги е с предимство пред своето ловно куче. Той има в ръцете си оръжие за разлика от своя партньор, който се впуска в съпротивата единствено със своето тяло. Много ловци инвестират в личната самозащита и отдават по-малко значение на другарчето си, воден..
  335 лв.
 • Отворена дълга предпазна жилетка за ловни кучета
  За повечето хора ловното куче не се различава по нищо от домашния любимец. В техните разбирания заложеният по природа вроден инстинкт за самозащита се отключва по време на лов. Истинският ловец приема животното в начинанието като своята дясна ръка, а не просто като второстепенен участник. Той полага..
  295 лв.
 • Отворена предпазна къса жилетка за кучета
  Професионалните ловци съзнават, че освен своето здраве, трябва да подсигурят и това на своето ловно куче. За целта те отделят средства за екипировка, съобразена с условията на района, но понякога пропускат незначителни на пръв поглед средства за протекция. Понякога стават инциденти, някои от които с..
  250 лв.

В тази категория ще откриете различни видове проследяващи устройства за ловни кучета. Вече няма защо да се притеснявате дали ще изгубите ловното си куче. Използвайки най-иновативните GPS технологии ще получавате информация в реално време, къде се намира и в каква посока се движи Вашия най-верен спътник в лова.