Спални чували

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • 500 GR спален чувал
  Спален чувал, тия „мумия“, изключително подходящ за спане до 0°C на открито, тъй като е двуслоен. Моделът е създаден с качулка, която е снабдена с допълнителен слой, който изолира от студения въздух. Качултака е с ластик за пристягане и спомага за задържането на топлината. Спалният чувал е с компакт..
  60 лв.
 • ADVANCE спален чувал
  Спален чувал, тип „мумия“, изработен от изключително висококачествен материал. Моделът може да се използва при температури -10°C - +15°C. От долната си страна, чувалът е изработен с покритие, което предотвратява плъзгането му по време на употреба. Спалният чувал е подходящ при по-дълхи преходи в гор..
  97 лв.
 • Cadet 350 детски спален чувал
  Децата обожават да ходят на къмпинг и да спят в палатка. С този детски спален чувал на марката Highlander това ще се превърне в още по-голямо удоволствие, защото освен забавно, прекарването ще е сигурно и комфортно. Чувалът е от типа "мумия" и външната му страна е съставена от подсилен полиестер...
  57 лв.
 • Challanger 400 целогодишен спален чувал
  Challanger 400 целогодишен спален чувал на марката Highlander е подходящ за ползване през всички сезони, но особено ценен е през зимата, когато температурите са ниски. Благодарение на качествената си изработка и хубави материали моделът покрива диапазон от 8 градуса до -26 градуса. Другото голямо..
  179 лв.
 • Challanger Lite 200 спален чувал за зимата
  Challanger Lite 200 спален чувал за зимата, тип ''мумия''на марката Highlander е подходящ за пътувания, къмпинг и по-дълги преходи в планината, защото е много лек и топъл. Изработен е от подсилен полиестер рипстоп, който не пропуска вятър и студен въздух. Ципът е двупосочен за по-лесно откопчаван..
  115 лв.
 • Challenger Lite 150 двусезонен спален чувал
  Challenger Lite 150 двусезонен спален чувал тип ''мумия''на марката Highlander е ветроустойчив и много подходящ за дълги преходи сред природата. Предвиден е двупосочен цип с капак, който не пропуска студен въздух. Изработен е от материя, която не позволява проникването на вятър. За неговата израб..
  109 лв.
 • COMMANDO спален чувал
  Спалният чувал, тип „мумия“ е изключително лек и компактен, което позволява лесното му съхрнение и транспортиране по време на лов и по-дълги преходи в гората. Той е изработен с качулка, която е с допълнителен изолационен слой, предпазвайки ви от неблагоприятни метеорологични условия. Чувалът е с лас..
  60 лв.
 • Dragon’s Egg система за спане
  Dragon’s Egg система за спане Highlander се състои от бивак сак и самонадувно шалте. Подходяща е за дълги преходи, тъй като не заема голямо място в багажа. Теглото е под 1.5 кг, а в сгънато състояние размерите са изключително компактни. Целта на бивак сака е да предпази тялото от вятър и дъжд. Де..
  185 лв.
 • GI модулна система за спален чувал
  Модулна система за спален чувал, изработена по модел на американската армия. Максималната долна температурна граница на системата е -1°C, а когато е в комплект със спалния чувал е -46°C. Моделът е чудесно решение за лов и по-дълги преходи, където искате да спите на открито. Характеристики В..
  115 лв.
 • Phantom 250 трисезонен спален чувал
  Phantom 250 спален чувал за зимата на марката Highlander е изработен от подсилен полиестер рипстоп и пълнеж от кухи спираловидни фибри 250 g/m. Благодарение на това чувалът спира студения въздух и запазва телесната температура. Подходящ е за три сезона, като температурата на комфорт е 0 градуса. ..
  139 лв.
 • Phantom 400 - НМТС четирисезонен спален чувал
  Phantom 400 - НМТС четирисезонен спален чувал на марката Highlander е изработен от високоустойчив на външни условия материал. Подходящ е за целогодишно ползване и най-вече в по-студените дни от годината. Пълнежът му се състои от спираловидни кухи фибри 400g/m, които изолират от студа и запазват теле..
  159 лв.
 • PILOT спален чувал
  Спален чувал, модел „Pilot” на германската марка Mil-Tec. Той е изработен в приятен камуфлажен цвят и е подходящ за спане до 0°C на открито. Моделът е с прикачен калъф и ремъци, които го правят удобен за пренасяне. В сгънато положение, чувалът е подходящ за използване като възглавница. Характерис..
  60 лв.