Спални чували

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • 500 GR спален чувал
  Спален чувал, тия „мумия“, изключително подходящ за спане до 0°C на открито, тъй като е двуслоен. Моделът е създаден с качулка, която е снабдена с допълнителен слой, който изолира от студения въздух. Качултака е с ластик за пристягане и спомага за задържането на топлината. Спалният чувал е с компакт..
  60 лв.
 • ADVANCE спален чувал
  Спален чувал, тип „мумия“, изработен от изключително висококачествен материал. Моделът може да се използва при температури -10°C - +15°C. От долната си страна, чувалът е изработен с покритие, което предотвратява плъзгането му по време на употреба. Спалният чувал е подходящ при по-дълхи преходи в гор..
  97 лв.
 • Cadet 350 детски спален чувал
  Децата обожават да ходят на къмпинг и да спят в палатка. С този детски спален чувал на марката Highlander това ще се превърне в още по-голямо удоволствие, защото освен забавно, прекарването ще е сигурно и комфортно. Чувалът е от типа "мумия" и външната му страна е съставена от подсилен полиестер...
  57 лв.
 • COMMANDO спален чувал
  Спалният чувал, тип „мумия“ е изключително лек и компактен, което позволява лесното му съхрнение и транспортиране по време на лов и по-дълги преходи в гората. Той е изработен с качулка, която е с допълнителен изолационен слой, предпазвайки ви от неблагоприятни метеорологични условия. Чувалът е с лас..
  60 лв.
 • GI модулна система за спален чувал
  Модулна система за спален чувал, изработена по модел на американската армия. Максималната долна температурна граница на системата е -1°C, а когато е в комплект със спалния чувал е -46°C. Моделът е чудесно решение за лов и по-дълги преходи, където искате да спите на открито. Характеристики В..
  115 лв.
 • PILOT спален чувал
  Спален чувал, модел „Pilot” на германската марка Mil-Tec. Той е изработен в приятен камуфлажен цвят и е подходящ за спане до 0°C на открито. Моделът е с прикачен калъф и ремъци, които го правят удобен за пренасяне. В сгънато положение, чувалът е подходящ за използване като възглавница. Характерис..
  60 лв.
 • Трислоен бивак сак
  Сак бивак, тип „мумия“, подходящ заразлични видове спални чували. Моделът е изработен, за да се предпази спалния чувал от влага и студ, като същевременно създава комфорт и удобство. Сакът е лек и с компактни размери, което го прави подходящ по време на къмпинг или нощуване на открито. Характерист..
  99 лв.