Спални чували

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • 500 GR спален чувал
  Спален чувал, тия „мумия“, изключително подходящ за спане до 0°C на открито, тъй като е двуслоен. Моделът е създаден с качулка, която е снабдена с допълнителен слой, който изолира от студения въздух. Качултака е с ластик за пристягане и спомага за задържането на топлината. Спалният чувал е с компакт..
  106 лв.
 • Abbey спален чувал за деца
  Abbey спален чувал за деца е предназначен за къмпинг на открито в по-топлите месеци от годината. Максимално ниска температура, при която може да ползвате чувала е 12 градуса. Това означава, че моделът е идеален за летни лагери и екскурзии сред природата в ранна есен и късна пролет. Детският чувал..
  19 лв.
 • ADVANCE спален чувал
  Спален чувал, тип „мумия“, изработен от изключително висококачествен материал. Моделът може да се използва при температури -10°C - +15°C. От долната си страна, чувалът е изработен с покритие, което предотвратява плъзгането му по време на употреба. Спалният чувал е подходящ при по-дълхи преходи в гор..
  146 лв.
 • Animals 300 детски спален чувал
  Animals 300 детски спален чувал е подходящ за деца и възрастни с ръст до 175 см. Допустимата температура на комфорт е до 10 градуса, което го прави идеален за лятото, ранна есен и късна пролет. Закопчаването е с двупосочен цип, което позволява да се разтваря от двете страни за проветрение. Чувалъ..
  46 лв.
 • Base S шалте с дебелина 3 см
  Base S шалте с дебелина 3 см е изработено от норвежкия бранд Highlander, което е гаранция за качество и ефективност. Отличава се по това, че е самонадуващо се. Това го прави много удобно и практично, защото не тежи и не заема място в багажа, а при разпъване само се надига до дебелина 3 см. С него..
  46 лв.
 • Bivi Pole телескопична рейка за бивак
  Bivi Pole телескопична рейка за бивак може да замести тежката палатка в критични ситуации, изискващи спешен заслон. Тя е лека, не заема място и при нужда, може да се окаже животоспасителна. Забивате я в земята и мятате отгоре одеяло, платнище, дъждобран или каквото имате под ръка и може да се спасит..
  24 лв.
 • Cadet 350 детски спален чувал
  Децата обожават да ходят на къмпинг и да спят в палатка. С този детски спален чувал на марката Highlander това ще се превърне в още по-голямо удоволствие, защото освен забавно, прекарването ще е сигурно и комфортно. Чувалът е от типа "мумия" и външната му страна е съставена от подсилен полиестер...
  57 лв.
 • Challanger Lite 200 спален чувал за зимата
  Challanger Lite 200 спален чувал за зимата, тип ''мумия''на марката Highlander е подходящ за пътувания, къмпинг и по-дълги преходи в планината, защото е много лек и топъл. Изработен е от подсилен полиестер рипстоп, който не пропуска вятър и студен въздух. Ципът е двупосочен за по-лесно откопчаван..
  115 лв.
 • Challenger Lite 150 двусезонен спален чувал
  Challenger Lite 150 двусезонен спален чувал тип ''мумия''на марката Highlander е ветроустойчив и много подходящ за дълги преходи сред природата. Предвиден е двупосочен цип с капак, който не пропуска студен въздух. Изработен е от материя, която не позволява проникването на вятър. За неговата израб..
  109 лв.
 • COMMANDO спален чувал
  Спалният чувал, тип „мумия“ е изключително лек и компактен, което позволява лесното му съхрнение и транспортиране по време на лов и по-дълги преходи в гората. Той е изработен с качулка, която е с допълнителен изолационен слой, предпазвайки ви от неблагоприятни метеорологични условия. Чувалът е с лас..
  100 лв.
 • Compact Mat трисезонно военно шалте
  Compact Mat трисезонно военно шалте е подходящо за къмпинг, палатка или излет сред природата. Изолира и защитава тялото, докато сте на открито. Използвана е XPE пяна, което придава допълнителен комфорт при спане и мекота. Предимство на военното шалте е, че не тежи в багажа и може да се носи навсякъд..
  16 лв.
 • Dragon’s Egg система за спане
  Dragon’s Egg система за спане Highlander се състои от бивак сак и самонадувно шалте. Подходяща е за дълги преходи, тъй като не заема голямо място в багажа. Теглото е под 1.5 кг, а в сгънато състояние размерите са изключително компактни. Целта на бивак сака е да предпази тялото от вятър и дъжд. Де..
  185 лв.