Раници

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • Assault I Laser Cut щурмова раница 20 литра
  Assault I Laser Cut щурмова раница 20 литра е подходяща за кратки еднодневни разходки сред природата или за ежедневни излизания в градска среда. Може дори да послужи и като ученическа раница, в която тетрадките и учебниците ще бъдат добре организирани. Изработена е от подсилен полиестер, който е уст..
  65 лв.
 • Assault I тактическа раница с една презрамка
  Assault I тактическа раница с една презрамка на марката Mil-Tec е изработена от сто процента полиестер, който е специално подсилен за по-висока издръжливост. Вместимостта на раницата е 10 литра, които са напълно достатъчни за най-необходимите вещи. Предвидена е система MOLLE за закачане на допълн..
  65 лв.
 • ASSAULT I шурмова раница
  Шурмова раница, изработена по модел на американската армия. Тя е изработена с модулна система, благодарение на която можете да прикрепяте допълнително джобове и аксесоари. Моделът е подходящ както за туризъм, така и за спорт. Този модел раница е по-малкия вариант на раница Assault II. Характерист..
  62 лв.
 • Assault II Laser Cut щурмова раница
  Assault II Laser Cut щурмова раница е нова подобрена версия на стария модел Assault II, като е добавена модулна система Laser Cut. Това означава, че може да закачате допълнителни джобове и екипировка, с което на практика увеличавате вместимостта. Също така Laser Cut Самата раница е с обем от 36 литр..
  80 лв.
 • Assault II Ranger щурмова раница
  Assault II Ranger щурмова раница от 30 литра е поливалентна раница за много ситуации. Изработена е от подсилен полиестер, който е устойчив на сурови външни условия и интензивна употреба. Обемът на раницата е от 30 литра, като допълнително има възможност да добавите джобове и екипировка, съвместима с..
  80 лв.
 • ASSAULT II щурмова раница
  Бойна раница, изработена по модел, използван от американската армия. Тя има модулна система, към която могат да се прикрепят допълнително джобове. Раницата е подходяща по време на спорт и туризъм. Моделът е по-големия вариант на раница Assault I. Характеристики Марка: Mil-Tec Вместимост: ..
  75 лв.
 • Aviator туристическа раница на марката Brandit
  Aviator туристическа раница на марката Brandit е с вместимост от цели 80 литра, което я прави много подходяща за по-дълги пътувания. В нея ще поберете всичко необходимо за няколко дни извън дома. Изработена е от 100% полиестер с вграден непромокаем калъф. Гърбът е снабден с допълнителна система за в..
  165 лв.
 • Bottle Holder I модулен джоб за бутилка
  Bottle Holder I модулен джоб за бутилка е задължителен аксесоар към една цялостна тактическа екипировка. Съвместим е с моделите, които са снабдени с модулна система MOLLE като раници, чанти, други модулни джобове, елеци, жилетки, колани и т. н. Подходящ е за шишета с максимален диаметър 9 см. Хар..
  15 лв.
 • Caracal универсална раница 25 литра
  Caracal универсална раница 25 литра е дело на полския бранд Wisport. Изработена е от изключително здрава и устойчива на външни условия материя. Подходяща е за всякакви дейности, като военни мисии, охрана, еърсофт, планински туризъм, включително и за интензивно ежедневно ползване. Разполага с едно..
  200 лв.
 • EDC Lite Pack туристическа раница
  EDC Lite Pack туристическа раница на марката Helikon-Tex е подходяща както за ежедневието в градска среда, така и за туризъм, планински преходи, къмпинг и други дейности на открито. Побира 21 литра багаж, което е достатъчно за кратки пътувания. Изработена е от устойчива и здрава материя. Презрамк..
  80 лв.
 • EDC Pack Cordura тактическа раница
  EDC Pack Cordura тактическа раница на марката Helikon-Tex е подходяща не само за военни, ловци и служители в сферата на сигурността и охраната, но и за ежедневно ползване в градска среда. Моделът е много иновативен и това го прави широко приложим. Основното отделение е за най-големите вещи. Отдел..
  95 лв.
 • EXTREME раница за вода до 2.5л
  Раница за съхранение и транспортиране на вода. Моделът осигурява бърз и лесен достъп по време на движение. Тази раница е изработена от антибактериален материал с вместимост до 2.5 литра и сменяем мундщук и капак към него. Тя е създадена с каиши за раменете и гърдите, които са регулируеми. Раницата е..
  60 лв.