Модулни джобове

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • Compact модулен джоб
  Compact модулен джоб може да бъде част от една цялостна екипировка със съответния модел тактическа раница. Снабден е с велкро панели, чрез които да се прикрепи към друга модулна система MOLLE. Моделът е изработен от Brandit с много здрава и устойчива материя. Затварянето се осъществява с двупосоч..
  26 лв.
 • Cross допълнителен модулен джоб
  Cross допълнителен модулен джоб е съвместим с тактическа екипировка и различни модели колани, които имат модулна система MOLLE. Подходящ е за военни, охранители, полицаи, спортисти и планинари, които държат на изрядно организиран багаж и екипировка. Изработен е от здрав полиестер и е снабден с велкр..
  25 лв.
 • Empty Shell Pouch допълнителен джоб за празни пълнители
  Empty Shell Pouch допълнителен джоб за празни пълнители е част от цялостната екипировка на всеки ловец или служител в сферата на охрана и сигурност. Предвидена е възможност да се закачи на тактическа жилетка или колан, благодарение на вградената MOLLE модулна система. Може да се навие на руло и д..
  20 лв.
 • Hextac чантичка за кръст
  Hextac чантичка за кръст на марката Mil-Tec може да се закачи на раница, колан или друго място, където да бъде максимално достъпно и удобно за ползване. Изработена е от здрава материя, която е водоустойчива. Това означава, че всички вещи вътре в нея ще бъдат на сигурно и сухо място. Дизайнът е издър..
  30 лв.
 • Multi Large тактически модулен джоб
  Multi Large тактически модулен джоб е съвместим с всякакъв вид тактическа екипировка с модулна система MOLLE. Подходящ е за закачане към раница, чанта, жилетка, елек и дори колан. Може да се носи позициониран хоризонтално или вертикално, благодарение на еластичната лента. Изработен е от здрав пол..
  22 лв.
 • Multi Medium джоб за модулна система
  Multi Medium джоб за модулна система е среден размер допълнителен джоб, който е съвместим с различни видове тактическа екипировка. Подходящ е за закачане на раница, колан, жилетка и други, като има възможност и за хоризонтално носене. Изработен е от здрав полиестер и се закопчава с пластмасова катар..
  20 лв.
 • Ranger чанта за колан
  Ranger чанта за колан на марката Mil-Tec е подходяща за ежедневно носене. Предимството и е, че може да се закачи на колана и по този начин да носите най-ценните си вещи в непосредствена близост и под око. Основното отделение има допълнителен джоб, който също се затваря с метални закопчалки. Израб..
  15 лв.
 • Джоб Service Case
  Джоб Service Case е практичен и функционален. Осигурява отлични условия за съхранението на оръжейните консумативи. Разполага с две дръжки за удобен пренос, както и с различни джобове и еластични ремъци за фиксиране на съдържанието. Освен това е добавена и постелка за почистване, както и контейнер за..
  120 лв.
 • Калъф за таблет с MOLLE система
  Калъф за таблет с MOLLE система на марката MFH е подходящ да бъде закачен на всякаква екипировка, съвместима с тази система. Предвидени са ластици в четирите края, които да придържат таблета фиксиран от вътрешната страна. По този начин няма опасност да се люлее във всички посоки, докато се пренас..
  25 лв.
 • Калъф за телефон
  Калъф за телефон на марката Highlander е част от тактическата екипировка. Подходящ е за закачане на колан или друга част от оборудването с MOLLE система. Материята е здрава и еластична, благодарение на което може да поставите телефони с различна дебелина. Закопчаването става с пластмасова катарама, ..
  23 лв.
 • Модулен джоб за радиостанция с MOLLE система
  Модулен джоб за радиостанция е дело на българския бранд Mars Armor. Продуктът се отличава със голяма здравина и устойчивост на износване при продължителна употреба. Материята използвана за неговата изработка е от висококачественият найлон. Допълнително неговите нишки са усукани, като по този начин с..
  20 лв.
 • Bottle Holder I модулен джоб за бутилка
  Bottle Holder I модулен джоб за бутилка е задължителен аксесоар към една цялостна тактическа екипировка. Съвместим е с моделите, които са снабдени с модулна система MOLLE като раници, чанти, други модулни джобове, елеци, жилетки, колани и т. н. Подходящ е за шишета с максимален диаметър 9 см. Хар..
  23 лв.