Чанти и калъфи

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • Калъф за радиостанция тип модулен джоб
  Калъф за радиостанция тип модулен джоб е допълнителен асортимент, който ще спомогне за лесното пренасяне на радиостанция. Той е изработен от високоустойчива материя 100D найлон. Това го прави изключително издръжлив на износване при продължителна употреба. Дизайнът на продукта е предвиден с MOLLE ..
  21 лв.
 • 4 литра непромокаема торба
  4 литра непромокаема торба на марката BCB е предназначена да запази багаж или друга ценна вещ от намокряне при лошо време например. Изработена е от полиуретан рипстоп, което гарантира, че всичко вътре ще остане сухо. Горната част се навива на руло, като закопчаването е двойно с катарама и велкро ..
  15 лв.
 • Aviator тактическа чанта за лаптоп и документи
  Aviator тактическа чанта за лаптоп и документи е подходяща за ежедневно носене в работна среда. Изработена е от здрав и устойчив полиестер с няколко варианта за носене. Има дръжка за ръчно пренасяне, както и дълга подсилена презрамка за носене през рамо. Отделно оттова може да я носите на гръб с две..
  100 лв.
 • Compact модулен джоб
  Compact модулен джоб може да бъде част от една цялостна екипировка със съответния модел тактическа раница. Снабден е с велкро панели, чрез които да се прикрепи към друга модулна система MOLLE. Моделът е изработен от Brandit с много здрава и устойчива материя. Затварянето се осъществява с двупосоч..
  26 лв.
 • Cross допълнителен модулен джоб
  Cross допълнителен модулен джоб е съвместим с тактическа екипировка и различни модели колани, които имат модулна система MOLLE. Подходящ е за военни, охранители, полицаи, спортисти и планинари, които държат на изрядно организиран багаж и екипировка. Изработен е от здрав полиестер и е снабден с велкр..
  25 лв.
 • EAGLE камуфлажен портфейл
  Портфейл в приятен камуфлажен цвят с изобразено перо на орел, изработен по модел на германската армия. Моделът е изработен с вътрешно отделение, предназначено за лични документи. Този портфейл е снабден с джоб за монети, който се закопчава с цип. Характеристики Марка: MFH Прозрачно отделе..
  15 лв.
 • Empty Shell Pouch допълнителен джоб за празни пълнители
  Empty Shell Pouch допълнителен джоб за празни пълнители е част от цялостната екипировка на всеки ловец или служител в сферата на охрана и сигурност. Предвидена е възможност да се закачи на тактическа жилетка или колан, благодарение на вградената MOLLE модулна система. Може да се навие на руло и д..
  20 лв.
 • Fanny Pack чанта за кръста
  Чанта за кръст FANNY PACK е компактно средство за ежедневно ползване и пренасянето на ключове, документи и пари. Моделът е с предвидени три джоба, в които да подредите всички налични дребни вещи. Закопчаването им е с цип. Изработена е от 100% полиестер. Предвидена е да се носи на кръста, като кол..
  20 лв.
 • Helikon-Tex чанта за лаптоп
  Helikon-Tex чанта за лаптоп е предназначена за хора, които се налага да носят със себе си лаптоп. Продуктът е подходящ за устройства до 15 инча. Изработена е от полиестер и найлон, така че да е здрава и устойчива на ежедневно ползване. Предвидена е подвижна презрамка за рамо, която се регулира като ..
  79 лв.
 • Hex-Stop Explorer чанта за носене през рамо
  Hex-Stop Explorer чанта за носене през рамо на марката Kombat.uk е изработена от здрав и подсилен полиестер. Специфичното на модела е системата HEX-STOP, която предпазва материята от разпространяване на разкъсан участък. С други думи плетката е направена така, че при скъсване, дупката си остава толк..
  39 лв.
 • Hextac чантичка за кръст
  Hextac чантичка за кръст на марката Mil-Tec може да се закачи на раница, колан или друго място, където да бъде максимално достъпно и удобно за ползване. Изработена е от здрава материя, която е водоустойчива. Това означава, че всички вещи вътре в нея ще бъдат на сигурно и сухо място. Дизайнът е издър..
  30 лв.
 • Hip Bag чанта за кръст с кобур
  Hip Bag чанта за кръст с кобур на марката Mil-Tec е подходяща за дискретно носене на малки пистолети. На пръв поглед изглежда като обикновена чантичка за кръста, но всъщност е предвиден кобур тип ремък, с който да извадите оръжието. Моделът е снабден със система MOLLE за прикачане на допълнителна..
  25 лв.