Раници и чанти

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • PARA 35 раница
  Здрава и удобна раница, подходяща за планински походи и разходки по различни маршрути. Тя е изработена с три обемни джоба с обща вместимост до 35 л. Раницата е омекотена в областта на гърба и презрамките и е създадена с колани за кръста и гърдите, за да не губите равновесие. Характеристики ..
  70 лв.
 • ASSAULT I шурмова раница
  Шурмова раница, изработена по модел на американската армия. Тя е изработена с модулна система, благодарение на която можете да прикрепяте допълнително джобове и аксесоари. Моделът е подходящ както за туризъм, така и за спорт. Този модел раница е по-малкия вариант на раница Assault II. Характерист..
  70 лв.
 • ASSAULT II щурмова раница
  Бойна раница, изработена по модел, използван от американската армия. Тя има модулна система, към която могат да се прикрепят допълнително джобове. Раницата е подходяща по време на спорт и туризъм. Моделът е по-големия вариант на раница Assault I. Характеристики Марка: Mil-Tec Вместимост: ..
  75 лв.
 • CANVAS раница за походи
  Походна раница, с малки и компактни размери, изработена по модел на германската армия. Презрамките на модел Canvas са подплатени в горната си част, като имат възможност за регулиране. Раницата е създадена с много джобове, за да се съхраняват и транспортират всички нужни вещи за лов, риболов, както и..
  45 лв.
 • EXTREME раница за вода до 2.5л
  Раница за съхранение и транспортиране на вода. Моделът осигурява бърз и лесен достъп по време на движение. Тази раница е изработена от антибактериален материал с вместимост до 2.5 литра и сменяем мундщук и капак към него. Тя е създадена с каиши за раменете и гърдите, които са регулируеми. Раницата е..
  72 лв.
 • FOX чанта за кръст
  Класическа черна чанта за кръст, която е изключително практична и удобна за носене. Тя е изработена със специален джоб, в който можете да си поставите телефона си, за да не го надраскате. Моделът се закопчава с клипс и има възможност за регулиране на ширината. Характеристики Марка: MFH Ма..
  17 лв.
 • MFH бойна раница
  Бойна раница, изработена по модел на германската армия. Тя е подходяща за лов и туризъм, тъй като е многофункционална. Моделът е с вместимост до 65 литра и е създаден с много джобове, които са удобно разположени. Характеристики Марка: MFH Материал: 100% полиестер Вместимост: до 65 л. ..
  90 лв.
 • MOLLE модулна раница
  Модулна раница, която е със среден по размер големина. Тя е изработена със седем джоба, които са с различна големина. Моделът позволява прикрепяне на модулни елементи. Раницата е подходяща за ежедневно използване, както в градски условия, така и за походи в планината. Характеристики Марка: ..
  53 лв.
 • NORTH TRAIL раница
  Раница, подходяща както за планински условия, така и за градски условия. Тя е изработена изключително здраво и е много практична и удобна. Моделът е с подплатен джоб, в който можете да си поставите лап топа, а благодарение на водоустойчивото дъно вещите ви ще останат сухи дори в дъждовното време. ..
  75 лв.
 • ROLL UP сгъваема раница
  Сгъваема раница, изработена от непромокаем рип стоп материал, устойчив на натоварване и дъжд. Моделът се разгъва и сгъва изключително лесно и бързо и може да бъде в друга чанта, без да заема голямо пространство. Раницата има закачалка, която позволява закачането й на друга раница.  Характери..
  25 лв.
 • TACTICAL туристическа раница
  Туристическа раница, която е изработена с мек гръб и алуминиева рамка. Тя се отличава със своята здравина и устойчивост на натоварване и е изключително удобна при продължително носене. Моделът е подходящ за всички, които се занимават с лов, планински туризъм и др. Характеристики Марка: MFH ..
  95 лв.
 • Водонепромокаем калъф за раница
  Калъф за чанта или раница, който предпазва от вода и замърсявания, тъй като е непромокаем. Той е изработен с ластик със стопер за пристягане и регулиране на размера, за да може да пасне на различните размери на раниците. Моделът е подходящ за неблагоприятни метеорологични условия, като чрез него ще ..
  24 лв.