Раници и чанти

Подкатегории
Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • PARA 35 раница
  Здрава и удобна раница, подходяща за планински походи и разходки по различни маршрути. Тя е изработена с три обемни джоба с обща вместимост до 35 л. Раницата е омекотена в областта на гърба и презрамките и е създадена с колани за кръста и гърдите, за да не губите равновесие. Характеристики ..
  70 лв.
 • Assault I тактическа раница с една презрамка
  Assault I тактическа раница с една презрамка на марката Mil-Tec е изработена от сто процента полиестер, който е специално подсилен за по-висока издръжливост. Вместимостта на раницата е 10 литра, които са напълно достатъчни за най-необходимите вещи. Предвидена е система MOLLE за закачане на допълн..
  65 лв.
 • ASSAULT I шурмова раница
  Шурмова раница, изработена по модел на американската армия. Тя е изработена с модулна система, благодарение на която можете да прикрепяте допълнително джобове и аксесоари. Моделът е подходящ както за туризъм, така и за спорт. Този модел раница е по-малкия вариант на раница Assault II. Характерист..
  62 лв.
 • ASSAULT II щурмова раница
  Бойна раница, изработена по модел, използван от американската армия. Тя има модулна система, към която могат да се прикрепят допълнително джобове. Раницата е подходяща по време на спорт и туризъм. Моделът е по-големия вариант на раница Assault I. Характеристики Марка: Mil-Tec Вместимост: ..
  75 лв.
 • Aviator туристическа раница на марката Brandit
  Aviator туристическа раница на марката Brandit е с вместимост от цели 80 литра, което я прави много подходяща за по-дълги пътувания. В нея ще поберете всичко необходимо за няколко дни извън дома. Изработена е от 100% полиестер с вграден непромокаем калъф. Гърбът е снабден с допълнителна система за в..
  165 лв.
 • CANVAS раница за походи
  Походна раница, с малки и компактни размери, изработена по модел на германската армия. Презрамките на модел Canvas са подплатени в горната си част, като имат възможност за регулиране. Раницата е създадена с много джобове, за да се съхраняват и транспортират всички нужни вещи за лов, риболов, както и..
  45 лв.
 • EAGLE камуфлажен портфейл
  Портфейл в приятен камуфлажен цвят с изобразено перо на орел, изработен по модел на германската армия. Моделът е изработен с вътрешно отделение, предназначено за лични документи. Този портфейл е снабден с джоб за монети, който се закопчава с цип. Характеристики Марка: MFH Прозрачно отделе..
  8 лв.
 • EDC Lite Pack туристическа раница
  EDC Lite Pack туристическа раница на марката Helikon-Tex е подходяща както за ежедневието в градска среда, така и за туризъм, планински преходи, къмпинг и други дейности на открито. Побира 21 литра багаж, което е достатъчно за кратки пътувания. Изработена е от устойчива и здрава материя. Презрамк..
  80 лв.
 • EXTREME раница за вода до 2.5л
  Раница за съхранение и транспортиране на вода. Моделът осигурява бърз и лесен достъп по време на движение. Тази раница е изработена от антибактериален материал с вместимост до 2.5 литра и сменяем мундщук и капак към него. Тя е създадена с каиши за раменете и гърдите, които са регулируеми. Раницата е..
  60 лв.
 • FOX чанта за кръст
  Класическа черна чанта за кръст, която е изключително практична и удобна за носене. Тя е изработена със специален джоб, в който можете да си поставите телефона си, за да не го надраскате. Моделът се закопчава с клипс и има възможност за регулиране на ширината. Характеристики Марка: MFH Ма..
  17 лв.
 • Groundhog Pack раница
  Groundhog Pack раница на марката Helikon-Tex е компактна и много функционална. Подходяща е за колоездачи, за туристи, къмпингари, трекинг любители и въобще за всички, дори за ежедневно ползване. Състои се от едно основно отделение, където има възможност да сложите хидратираща система за вода и преде..
  95 лв.
 • MFH бойна раница
  Бойна раница, изработена по модел на германската армия. Тя е подходяща за лов и туризъм, тъй като е многофункционална. Моделът е с вместимост до 65 литра и е създаден с много джобове, които са удобно разположени. Характеристики Марка: MFH Материал: 100% полиестер Вместимост: до 65 л. ..
  90 лв.