Раници и чанти

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • PARA 35 раница
  Здрава и удобна раница, подходяща за планински походи и разходки по различни маршрути. Тя е изработена с три обемни джоба с обща вместимост до 35 л. Раницата е омекотена в областта на гърба и презрамките и е създадена с колани за кръста и гърдите, за да не губите равновесие. Характеристики ..
  70 лв.
 • 4 литра непромокаема торба
  4 литра непромокаема торба на марката BCB е предназначена да запази багаж или друга ценна вещ от намокряне при лошо време например. Изработена е от полиуретан рипстоп, което гарантира, че всичко вътре ще остане сухо. Горната част се навива на руло, като закопчаването е двойно с катарама и велкро ..
  15 лв.
 • Assault I Laser Cut щурмова раница 20 литра
  Assault I Laser Cut щурмова раница 20 литра е подходяща за кратки еднодневни разходки сред природата или за ежедневни излизания в градска среда. Може дори да послужи и като ученическа раница, в която тетрадките и учебниците ще бъдат добре организирани. Изработена е от подсилен полиестер, който е уст..
  80 лв.
 • Assault I тактическа раница с една презрамка
  Assault I тактическа раница с една презрамка на марката Mil-Tec е изработена от сто процента полиестер, който е специално подсилен за по-висока издръжливост. Вместимостта на раницата е 10 литра, които са напълно достатъчни за най-необходимите вещи. Предвидена е система MOLLE за закачане на допълн..
  73 лв.
 • ASSAULT I шурмова раница
  Шурмова раница, изработена по модел на американската армия. Тя е изработена с модулна система, благодарение на която можете да прикрепяте допълнително джобове и аксесоари. Моделът е подходящ както за туризъм, така и за спорт. Този модел раница е по-малкия вариант на раница Assault II. Характерист..
  78 лв.
 • Assault II Laser Cut щурмова раница
  Assault II Laser Cut щурмова раница е нова подобрена версия на стария модел Assault II, като е добавена модулна система Laser Cut. Това означава, че може да закачате допълнителни джобове и екипировка, с което на практика увеличавате вместимостта. Също така Laser Cut Самата раница е с обем от 36 литр..
  96 лв.
 • Assault II Ranger щурмова раница
  Assault II Ranger щурмова раница от 30 литра е поливалентна раница за много ситуации. Изработена е от подсилен полиестер, който е устойчив на сурови външни условия и интензивна употреба. Обемът на раницата е от 30 литра, като допълнително има възможност да добавите джобове и екипировка, съвместима с..
  86 лв.
 • Assault II Tactical Black тактическа раница
  Assault II Tactical Black тактическа раница е по-нова версия на модела Assault II с добавена дръжка от паракорд. Изработена е от 100% полиестер, който е високо устойчив на външна употреба и интензивно носене. За по-голям комфорт презрамките са подплатени с EVA пяна, което предпазва от врязване в кож..
  105 лв.
 • ASSAULT II щурмова раница
  Бойна раница, изработена по модел, използван от американската армия. Тя има модулна система, към която могат да се прикрепят допълнително джобове. Раницата е подходяща по време на спорт и туризъм. Моделът е по-големия вариант на раница Assault I. Характеристики Марка: Mil-Tec Вместимост: ..
  90 лв.
 • Aviator тактическа чанта за лаптоп и документи
  Aviator тактическа чанта за лаптоп и документи е подходяща за ежедневно носене в работна среда. Изработена е от здрав и устойчив полиестер с няколко варианта за носене. Има дръжка за ръчно пренасяне, както и дълга подсилена презрамка за носене през рамо. Отделно оттова може да я носите на гръб с две..
  100 лв.
 • Canvas раница 30 литра за лов и риболов
  Canvas раница 30 литра за лов и риболов е изработена от 100% памук. Подходяща е за всякакви активности на открито, тъй като е здрава, икономична и удобна за носене. Вместимостта на раницата е 30 литра, като за целта са предвидени две основни отделения. В двете страни има странични джобове, които се ..
  80 лв.
 • CANVAS раница за походи
  Походна раница, с малки и компактни размери, изработена по модел на германската армия. Презрамките на модел Canvas са подплатени в горната си част, като имат възможност за регулиране. Раницата е създадена с много джобове, за да се съхраняват и транспортират всички нужни вещи за лов, риболов, както и..
  45 лв.