Палатки

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • 10 броя колчета за палатка
  10 броя колчета за палатка служат за допълнително фиксиране на палатката към земята. По този начин ще бъдете сигурни, че при силен вятър или наклон няма да се случи нежелан инцидент. Колчетата са изключително здрави и издръжливи. Изработени са от стомана. В комплекта са 10 на брой, като се препоръчв..
  8 лв.
 • Base S шалте с дебелина 3 см
  Base S шалте с дебелина 3 см е изработено от норвежкия бранд Highlander, което е гаранция за качество и ефективност. Отличава се по това, че е самонадуващо се. Това го прави много удобно и практично, защото не тежи и не заема място в багажа, а при разпъване само се надига до дебелина 3 см. С него..
  46 лв.
 • Blackthorn 1 едноместна палатка
  Blackthorn 1 едноместна палатка на марката Highlander се разпъва много бързо, буквално за 5 минути време. Изработена е от подсилен 190Т дишащ полиестер, подсилен с полиуретаново непромокаемо покритие с воден стълб 2000 мм. За изработка на дъното е използвана материя от здрав полиетилен. Шевовет..
  165 лв.
 • IGLU двуместна еднослойна палатка
  Еднослойна палатка, тип „иглу“, която е изключително лека и стабилна. Двуместното иглу има чанта за съхранение и транспортиране, което е удобство по време на походи, къмпинг и трекинг. Моделът е изработен с мрежа на вратата, която предпазва от нахлуването на насекоми. Характеристики Марка: ..
  85 лв.
 • IGLU триместна еднослойна палатка
  Еднослойна палатка, тип „иглу“, предназначена за преходи, които продължават няколко дни, къмпинг и трекинг. Моделът е триместен, стабилен и лек. В комплекта е включена чанта, в която можете да съхранявате и транспортирате иглуто. Моделът е с мрежа на вратата, за да ви предпази от комари. Характер..
  110 лв.
 • Mini Pack Super двуместна еднослойна палатка
  Mini Pack Super двуместна еднослойна палатка на марката Mil-Tec е снабдена със здрава метална конструкция и високоустойчив материал за горна и долна част. Моделът е класически с цвят камуфлаж, което го прави подходящ за престой в гориста местност при лов, риболов, къмпинг и други подобни занимания. ..
  110 лв.
 • Nomad хамак с покривало и мрежа
  Nomad хамак с покривало и мрежа е истинско богатство за всеки любител на къмпинга, лов, риболов и други дейности на открито. Моделът има покривало, което с воден стълб 2000 мм. Освен това е предвидена много фина мрежа срещу комари и други летящи вредители. В комплекта са включени всички необходими е..
  135 лв.
 • Play Dome еднослойна палатка за деца
  Play Dome еднослойна палатка за деца на марката Kombat.uk е чудесен начин да покажете на малчугана си, че има и други интересни и забавни занимания, които се практикуват във външна среда освен компютърни игри и телевизия. Също така ако сте от семействата, които често къмпингуват сред природата, една..
  50 лв.
 • Военна палатка
  Военна палатка 10 х 4,8 м е отличен избор за всякакъв тип терени. Устойчивостта и гарантира неподвижност дори при лоши метеорологични условия. Дължината и от 10 метра и площа от 48 кв. Метра я правят една от най-големите палатки предлагани на пазара. Височината на стените е 1,60 метра, а в средата е..
  3,876 лв.
 • Военна палатка Mil-Tec
  Военна палатка 6,5 х 3,2 м осигурява необходимото пространство за всякакви дейности като военни лагери и тренировки, рекламни и медицински пунктове. Рамката и е с изработка от здрава стомана, което осигурява здравина и стабилност. Допълнителната фиксация с колчета и въжета гарантира издръжливост при..
  3,240 лв.
 • Военна палатка без дъно
  Военна палатка без дъно е с вместимост от 23 кв. м., което я прави подходяща за най-различни събития и дейности на открито. Може да се използва за помещение за спане, медицински пункт, команден център или нещо друго. Рамката е стоманена, а материята е 100% полиестер. Странично са разположени прозорц..
  2,590 лв.
 • Двуместна палатка
  Двуместна палатка е от класически семеен тип за къмпинг. Изработена е от полиестер и полиетилен за максимална здравина и издръжливост на външни условия. Предвиден е воден стълб 1500 мм срещу кратки и не много силно валежи. Палатката е снабдена с комарник, който предпазва от навлизане на насекоми...
  90 лв.