Палатки

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • 10 броя колчета за палатка
  10 броя колчета за палатка служат за допълнително фиксиране на палатката към земята. По този начин ще бъдете сигурни, че при силен вятър или наклон няма да се случи нежелан инцидент. Колчетата са изключително здрави и издръжливи. Изработени са от стомана. В комплекта са 10 на брой, като се препоръчв..
  5 лв.
 • Base S шалте с дебелина 3 см
  Base S шалте с дебелина 3 см е изработено от норвежкия бранд Highlander, което е гаранция за качество и ефективност. Отличава се по това, че е самонадуващо се. Това го прави много удобно и практично, защото не тежи и не заема място в багажа, а при разпъване само се надига до дебелина 3 см. С него..
  46 лв.
 • Blackthorn 1 едноместна палатка
  Blackthorn 1 едноместна палатка на марката Highlander се разпъва много бързо, буквално за 5 минути време. Изработена е от подсилен 190Т дишащ полиестер, подсилен с полиуретаново непромокаемо покритие с воден стълб 2000 мм. За изработка на дъното е използвана материя от здрав полиетилен. Шевовет..
  109 лв.
 • IGLU двуместна еднослойна палатка
  Еднослойна палатка, тип „иглу“, която е изключително лека и стабилна. Двуместното иглу има чанта за съхранение и транспортиране, което е удобство по време на походи, къмпинг и трекинг. Моделът е изработен с мрежа на вратата, която предпазва от нахлуването на насекоми. Характеристики Марка: ..
  75 лв.
 • IGLU триместна еднослойна палатка
  Еднослойна палатка, тип „иглу“, предназначена за преходи, които продължават няколко дни, къмпинг и трекинг. Моделът е триместен, стабилен и лек. В комплекта е включена чанта, в която можете да съхранявате и транспортирате иглуто. Моделът е с мрежа на вратата, за да ви предпази от комари. Характер..
  89 лв.
 • Mini Pack Super двуместна еднослойна палатка
  Mini Pack Super двуместна еднослойна палатка на марката Mil-Tec е снабдена със здрава метална конструкция и високоустойчив материал за горна и долна част. Моделът е класически с цвят камуфлаж, което го прави подходящ за престой в гориста местност при лов, риболов, къмпинг и други подобни занимания. ..
  75 лв.
 • Nomad хамак с покривало и мрежа
  Nomad хамак с покривало и мрежа е истинско богатство за всеки любител на къмпинга, лов, риболов и други дейности на открито. Моделът има покривало, което с воден стълб 2000 мм. Освен това е предвидена много фина мрежа срещу комари и други летящи вредители. В комплекта са включени всички необходими е..
  135 лв.
 • Play Dome еднослойна палатка за деца
  Play Dome еднослойна палатка за деца на марката Kombat.uk е чудесен начин да покажете на малчугана си, че има и други интересни и забавни занимания, които се практикуват във външна среда освен компютърни игри и телевизия. Също така ако сте от семействата, които често къмпингуват сред природата, една..
  35 лв.
 • Мрежа срещу комари
  Мрежа срещу комари Mil-Tec е подходяща за любители на къмпинга, както и за тези, които просто искат да се предпазят от досадни насекоми през топлите дни в годината. Моделът е снабден с много на брой малки дупчици и благодарение на тях има нормална вентилация. Изработена е от полиетилен. В комплект с..
  35 лв.
 • Походно легло до 120 кг
  Походно легло до 120 кг е направено с алуминиева рамка така, че да издържа голямо натоварване. Продуктът е част от задължителната къмпинг екипировка, защото гарантира спокоен сън в полеви условия. С това походно легло ще имате комфорт и удобство за каквито не сте и мечтали сред дивата природа. Ле..
  95 лв.
 • Походно легло за къмпинг
  Походно легло за къмпинг Highlander внася така желаното удобство, когато сте на полеви условия сред природата. Изработено е от олекотена стомана, благодарение на което е много здраво и стабилно и същевременно тежи само 3 кг. В комплекта е включена удобна чанта за пренос и съхранение, защото моделът ..
  46 лв.
 • BCB мини хамак до 100 кг
  BCB мини хамак до 100 кг е подходящ за всякакви занимания на открито. Компактен, удобен и доста издръжлив като се има предвид, че издържа до 100 кг тежест. Направен е с широка плетка 2.1 см. В комплекта е включено и допълнително въже, дълго два метра. С него можете лесно да вържете хамака на желанот..
  33 лв.