Палатки

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • 10 броя колчета за палатка
  10 броя колчета за палатка служат за допълнително фиксиране на палатката към земята. По този начин ще бъдете сигурни, че при силен вятър или наклон няма да се случи нежелан инцидент. Колчетата са изключително здрави и издръжливи. Изработени са от стомана. В комплекта са 10 на брой, като се препоръчв..
  5 лв.
 • Blackthorn 1 едноместна палатка
  Blackthorn 1 едноместна палатка на марката Highlander се разпъва много бързо, буквално за 5 минути време. Изработена е от подсилен 190Т дишащ полиестер, подсилен с полиуретаново непромокаемо покритие с воден стълб 2000 мм. За изработка на дъното е използвана материя от здрав полиетилен. Шевовет..
  109 лв.
 • IGLU двуместна еднослойна палатка
  Еднослойна палатка, тип „иглу“, която е изключително лека и стабилна. Двуместното иглу има чанта за съхранение и транспортиране, което е удобство по време на походи, къмпинг и трекинг. Моделът е изработен с мрежа на вратата, която предпазва от нахлуването на насекоми. Характеристики Марка: ..
  79 лв.
 • IGLU триместна еднослойна палатка
  Еднослойна палатка, тип „иглу“, предназначена за преходи, които продължават няколко дни, къмпинг и трекинг. Моделът е триместен, стабилен и лек. В комплекта е включена чанта, в която можете да съхранявате и транспортирате иглуто. Моделът е с мрежа на вратата, за да ви предпази от комари. Характер..
  89 лв.
 • Mini Pack Super двуместна еднослойна палатка
  Mini Pack Super двуместна еднослойна палатка на марката Mil-Tec е снабдена със здрава метална конструкция и високоустойчив материал за горна и долна част. Моделът е класически с цвят камуфлаж, което го прави подходящ за престой в гориста местност при лов, риболов, къмпинг и други подобни занимания. ..
  75 лв.
 • Play Dome еднослойна палатка за деца
  Play Dome еднослойна палатка за деца на марката Kombat.uk е чудесен начин да покажете на малчугана си, че има и други интересни и забавни занимания, които се практикуват във външна среда освен компютърни игри и телевизия. Също така ако сте от семействата, които често къмпингуват сред природата, една..
  35 лв.
 • Мрежа срещу комари
  Мрежа срещу комари Mil-Tec е подходяща за любители на къмпинга, както и за тези, които просто искат да се предпазят от досадни насекоми през топлите дни в годината. Моделът е снабден с много на брой малки дупчици и благодарение на тях има нормална вентилация. Изработена е от полиетилен. В комплект с..
  25 лв.