Нашивки и знамена

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • 150 x 90 знаме на Република България
  Националният трибагреник на Република България с размери 150 см х 90 см. Знамето е изработено с ухо, чрез което можете да го закачите на пръчка. Характеристики Материал: 100% полиестер Размер: 150 см х 90 см Тегло: 0.150 гр. ..
  20 лв.
 • 215 Х 130 знаме на Република България
  Трибагреник на Република България. Той е изработен с ухо, благодарение на което може знамето да се закача на пръчка. Характеристики Материал: 100% полиестер Размер: 215 см х 130 см Тегло: 0.300гр. ..
  50 лв.
 • Bad Calico Jack велкро нашивка
  Bad Calico Jack велкро нашивка е изработена от гума, която е изключително устойчива по време на употреба. Благодарение на материала, та може да се прегъва, изпуска или настъпва без притеснения от евентуална повреда. Предвиден е фотолуминисцентна бяла част, която се откроява ясно с уреди за нощно ..
  15 лв.
 • Beardman Bushcraft нашивка за велкро панел
  Beardman Bushcraft нашивка за велкро панел може да се постави навсякъде, където има система за лепване на такива идентификационни артикули. Изработена е от пластична PVC пластмаса и издържа на сурови външни условия. Не се поврежда при сгъване и намокряне, цветовете също са устойчиви на силно слънце ..
  13 лв.
 • Bulgaria нашивка
  Нашивка, избродирана с българското знаме и латински надпис Bulgaria. Може да бъде пришита на различни дрехи. Характеристики Размери: 5 см х 8 см Тегло: 0.050 гр. ..
  7 лв.
 • Find Your Path велкро нашивка
  Find Your Path велкро нашивка е подходяща за всякакви дейности на открито като лов, риболов, военни игри подобно на пейнтбол и еърсофт и много други занимания. Отличава се с ярки цветове и интересен дизайн. Изработена е от пластична PVC пластмаса, която е високо устойчива на външни условия. Нашивкат..
  13 лв.
 • Funny Torpedo 3D велкро нашивка
  Funny Torpedo 3D велкро нашивка се отличава със солидна здравина и устойчивост. Изработена е от PVC и благодарение на това може да се мокри при дъжд, сняг и т.н., без това да я повреди. В същото време може да се огъва без проблем. Лесно се почиства от зацапване. Подходяща е за закачане на велкро пан..
  8 лв.
 • Gun is Fun нашивка от PVC
  Gun is Fun нашивка от PVC е високо устойчива на всякакви външни условия. Направена е от гъвкава и пластична пластмаса, което позволява мачкане, огъване, настъпване и т.н. без това да причини повреда. Нашивката е съвместима с всякакви велкро панели и системи. Дизайнът е специфичен и подходящ за военн..
  12 лв.
 • Major League Doorkicker класическа нашивка
  Major League Doorkicker класическа нашивка е подходяща за маскировъчни дрехи. Може да се пришие или да се постави на велкро панел. Цветовете се сливат с различни видове камуфлажна разцветка. Изображението е на въоръжен войник с вдигнат крак с поза ритник. Използван е 100% полистер, който е здрав и и..
  15 лв.
 • Plug and Play велкро нашивка
  Plug and Play велкро нашивка е подходяща за всякакви занимания на открито. Може да се постави на различен вид екипировка, яке, жилетка, раница, модулни джобове и други. Изработена е от PVC и благодарение на това е изключително гъвкава и издръжлива. Лесно се почиства с навлажнена с вода кърпичка. Цве..
  13 лв.
 • Tap-Metro гумена 3Д велкро нашивка
  Tap-Metro гумена 3Д велкро нашивка е подходяща за всякаква екипировка със залепващ се панел. Изработена е изцяло от гума, което допринася за по-лесната поддръжка. Спокойно може да се прегъва, без това да се отрази по някакъв начин. Важна характеристика е, че не отразява светлината. Това означава,..
  11 лв.
 • Zombie Outbreak гумена велкро нашивка с 3D ефект
  Zombie Outbreak гумена велкро нашивка с 3D ефект е изключително здрава и устойчива на външни условия. Това означава, че няма да се повреди при прегъване, натискане, мачкане или при дъжд, сняг и силни слънчеви лъчи. Здраво се закрепя към велкро панел на екипировка и служи за бърза и лесна идентификац..
  11 лв.