Екипировка за къмпинг

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • 14 литра къмпинг тенджера за готвене
  14 литра къмпинг тенджера за готвене е изработена от емайлирана стомана. Това позволява да бъде сложена директно върху огъня, без да бъде повредено покритието. Моделът е снабден и с метална дръжка, чрез която да се захване за триножник и така да стои на бавен огън. Вместимостта на тенджерата е 14 ли..
  59 лв.
 • Abbey спален чувал за деца
  Abbey спален чувал за деца е предназначен за къмпинг на открито в по-топлите месеци от годината. Максимално ниска температура, при която може да ползвате чувала е 12 градуса. Това означава, че моделът е идеален за летни лагери и екскурзии сред природата в ранна есен и късна пролет. Детският чувал..
  19 лв.
 • Camp-a-box сет за хранене за двама
  Camp-a-box Duo Light сет за хранене за двама е олекотен, компактен и много удобен комплект, който ще се погрижи да сте сити по време на прехода. Изработен е от полипропилен материал, който е напълно безвреден за човека. Не внася вкус или мирис, не задържа мазнини. Комплектът се състои от две дълб..
  30 лв.
 • COMMANDO спален чувал
  Спалният чувал, тип „мумия“ е изключително лек и компактен, което позволява лесното му съхрнение и транспортиране по време на лов и по-дълги преходи в гората. Той е изработен с качулка, която е с допълнителен изолационен слой, предпазвайки ви от неблагоприятни метеорологични условия. Чувалът е с лас..
  60 лв.
 • Dragon сет за готвене от 5 части
  Dragon сет за готвене от 5 части е подходящ за къмпинг и за летуване на открито. Състои се от 5 части, всяка от които жизнено необходима за оцеляване при поход сред природата. Предвидени са канче за пиене, канче за готвене, манерка и съд, в който сипвате спирт или други подпалки и действа като котло..
  99 лв.
 • Minus One сгъваема маса за къмпинг
  Minus One сгъваема маса за къмпинг и много други дейности на открито е компактна и практична вещ. Може да се ползва навсякъде и при всякакъв повод, на къмпинг, туризъм, лов, дори на двора пред къщата. Конструкцията е олекотена и се сгъва в специално предвидена чанта за лесно носене. Теглото и е по-м..
  50 лв.
 • Single Silver къмпинг сгъваема маса
  Single Silver къмпинг сгъваема маса е подходяща за ползване по време на лагеруване на открито сред природата. Рамката е здрава и стабилна и в същото време е с олекотена конструкция. Краката са допълнително подсилени за по-голяма сигурност. Издръжливостта е до 30 кг, което е напълно достатъчно за хра..
  65 лв.
 • Yellowstone спален чувал за лятото
  Yellowstone спален чувал за лятото е подходящ за топло време с максимално ниска температура до 25 градуса. Изработен е от 100% полиестер със специално покритие на външната част, което отблъсква водата. Чувалът е изключително лек и комфортен за носене и спане. Материята е мека на допир и осигурява..
  25 лв.
 • Алуминиев сет за готвене BCB
  Алуминиев сет за готвене BCB се състои от два големи съда със сгъваеми дръжки. Комплектът е изключително компактен, защото двете купи влизат една в друга, а дръжките се прибират най-отгоре. Изработени са от алуминий и това позволява да се слагат директно върху огъня. Сетът е сертифициран официалн..
  25 лв.
 • Алуминиев сет за готвене от 6 части
  Алуминиев сет за готвене от 6 части се състои от най-необходимите съдове за оцеляване на открито. Предвидени са 3 дълбоки купи с различна вместимост, тиган, чиния, която може да се ползва и като капак и чайник. Всички съдове са изработени от алуминий и могат да се ползват дълго време. Наред с това п..
  49 лв.
 • Вилица телескопична
  Вилица, изработена с телескопична дръжка от висок клас неръждаема стомана. Тя е подходяща за излети, походи в планината, както и може да бъде употребявана в домашни условия. Характеристики Марка: MFH Outdoor Материал: неръждаема стомана Дължина в разгънато състояние: 65 см Дължина в с..
  11 лв.
 • Камуфлажна манерка
  Камуфлажна манерка на германската компания Mil-Tec. Плоската манерка може да бъде използвана от всички ловци, рибари, планинари и туристи. Тя е с компактни размери и може да бъде носена в раница, чанта или дори в джоба ви. Характеристики Марка: Mil-Tec Материал на манерката: неръждаема ст..
  15 лв.