Екипировка за къмпинг

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • Cadet 350 детски спален чувал
  Децата обожават да ходят на къмпинг и да спят в палатка. С този детски спален чувал на марката Highlander това ще се превърне в още по-голямо удоволствие, защото освен забавно, прекарването ще е сигурно и комфортно. Чувалът е от типа "мумия" и външната му страна е съставена от подсилен полиестер...
  57 лв.
 • Алуминиева посуда за хранене
  Алуминиев комплект за хранене, изработен от германската компания Mil-Tec. Той е специално изработен за всички, които обичат да прекарват време сред природата. Комплектът се състои от: тенджера с капак, тиган с дръжка, чиния, която може да бъде използвана за капак на тигана и пластмасова чаша. Частит..
  15 лв.
 • Бамбукова чаша
  Бамбукова чаша, прецизно изработена от немската компания Mil-Tec. Тя е лека и изключително устойчива на удари и изпускания. Моделът е подходящ за къмпинг, излети сред природата, походи в гората, а също така може да бъде използвана и в домашни условия. Чашата е за многократна употреба. Характерист..
  6 лв.
 • Бамбукова чиния
  Бамбуковата чиния е произведена от германската компания Mil-Tec. Тя е надеждно изработена, така че да устоява на удари и изпускания. Чинията е създадена за всички, които ходят на походи, къмпинг и излети в планината. Моделът е подходящ за многократна употреба, а тъй като е с лека и с компактни разме..
  9 лв.
 • Вилица телескопична
  Вилица, изработена с телескопична дръжка от висок клас неръждаема стомана. Тя е подходяща за излети, походи в планината, както и може да бъде употребявана в домашни условия. Характеристики Марка: MFH Outdoor Материал: неръждаема стомана Дължина в разгънато състояние: 65 см Дължина в с..
  11 лв.
 • Камуфлажна манерка
  Камуфлажна манерка на германската компания Mil-Tec. Плоската манерка може да бъде използвана от всички ловци, рибари, планинари и туристи. Тя е с компактни размери и може да бъде носена в раница, чанта или дори в джоба ви. Характеристики Марка: Mil-Tec Материал на манерката: неръждаема ст..
  15 лв.
 • Колан от паракорд
  Паракордът е известен със своята здравина и приложимост в различни сфери свързани с оцеляването и сигурността. Другото наименование, което носи е парашутистко въже, защото се използва за изработка на парашутите. Може да го срещните под различни форми от ключодържател, обикновено въже или корда до из..
  39 лв.
 • Метална запалка
  Бензинова, метална запалка в различни, приятни цветове. Запалката се отличава със своята здравина и устойчивост на вятър и влага. Подходяща е за употреба по време на преходи, къмпинг, лов, риболов и т.н. Характеристики Марка: MFH Размери: 5.5 см х 4 см х 1.3 см Тегло: 0.150 гр. ..
  5 лв.
 • Модулна манерка
  Походна манерка, изработена по модел използван от американската армия. Модулната манерка е с брезентов калъф, а самата манерка е изработена от висококачествена пластмаса. Моделът е подходящ за използване от ловци, рибари, планинари, къмпингуващи и туристи. Характеристики Марка: Mil-Tec Цв..
  14 лв.
 • Соларен душ 20 л.
  Соларен душ с вместимост до 20 л. Той е прецизно изработен от немската компания Mil-Tec. Душът може да бъде съхраняван и транспортиран в раницата или ръчния ви багаж. В комплекта са включени въжета и кукички, чрез които можете да закачите душа. Моделът се пълни през отвор в горната си част, а в долн..
  16 лв.
 • Соларен душ 40 л.
  Соларен душ с вместимост до 40 литра. Той е изработен от германската компания Mil-Tec и е компактни размери, позволяващи лесното му съхранение и транспортиране. В комплекта са включени въжета и кукички, чрез които можете лесно да го прикрепите към различни повърхности. Водата се затопля от слънчеват..
  29 лв.
 • Телескопична чаша
  Сгъваема чаша, за по-удобно съхранение и транспортиране. Тя е изработена от неръждаема стомана и има вместимост 40 мл. Характеристики Вместимост: 0.040 мл Тегло: 0.100 гр. ..
  15 лв.