Други

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • DOG TAG II плочка с верижка за врат
  Плочка с верижка за врат на германската компания Mil-Tec. Тя е изработена от висок клас неръждаема стомана в черен цвят с бял череп. За да се допълни функционалността й е изработена с отварачка. Моделът Dog Tag е предназначен за употреба по време на лов, риболов, къмпинг и други дейности, които се и..
  5 лв.
 • DOG TAG M медальон
  Мъжки медальон, изработен по модел, използван от американската армия. Плочките са прецизно изработени от висок клас неръждаема стомана, с нанесено черно покритие. Те могат да бъдат гравирани с ваши данни, в зависимост от предпочитанията ви. Можете да напишете имената си, рождената си дата, ЕГН-..
  5 лв.
 • DOG TAG M хромиран медальон
  Хромирани плочки, изработени от висок клас неръждаема стомана. Те са създадени по модел на американската армия. Медальоните се използват от служители в сферата на сигурността и охраната, но също така могат да бъдат използвани и от домашни любимци. Плочките могат да бъдат гравирани с различно съдържа..
  5 лв.
 • FLECKTARN камуфлажна самозалепваща се лента
  Самозалепяща се водоустойчива лента в камуфлажен цвят. Тя е подходяща за облепването на оборудването ви, замаскиране и маркиране на места докато сте в планината. Характеристики Марка: Mil-Tec Материал: 100% памук със синтетична гума Широчина: 5 см Дължина 10 м Цвят: флектарн Тегло..
  12 лв.
 • MFH K карабинер
  Карабинер, който може да бъде използван и като ключодържател. На него може да се закачат малки вещи. Внимание: Този карабинер не е предназначен за алпинизъм! Характеристики Марка: MFH Тегло: 0.050 гр. ..
  4 лв.
 • MFH маскировъчна мрежа
  Чудесна маскировъчна мрежа, в зелено-черен цвят. Тя е подходяща за лов на пернати, прикритие на оборудване или мимикрия. Мрежата има халки за закачане в четирите си края. В коплекта на мрежата за маскиране е включена чанта, в която можете удобно да я съхранявате и транспортирате. Характеристики ..
  68 лв.
 • MFH протектори за лакти
  Изключително удобни протектори за лакти. Те са изработени с каиши, залепящи се с велкро лепенки, като могат да бъдат регулирани. Протекторите са предназначени за носене по време на различни дейности и спортове, в които трябва да пълзите и да натоварвате лактите си. Налакътниците предпазват от охлузв..
  23 лв.
 • Mil-Tec протектори за колена
  Тактически протектори за колена, изработени от германската компания Mil-Tec. Те се прикрепят към колената посредством каишки, които се залепят с велкро лепенки. Създадени са с удароустойчива пяна EVA и с висококачествена пластмасова черупка, които предпазват от наранявания и натъртвания по време на ..
  22 лв.
 • Mil-Tec протектори за лакти
  Тактически протектори за лакти, предназначени за използване при извършване на интензивни дейности. Те се закрепват към лакътя с еластични каишки, които се залепят с велкро лепенки. Каишите са регулируеми размери. Удароустойчивата пяна EVA и пластмасовата черупка на протектора, предпазват лактите от ..
  20 лв.
 • TINDER разпалки за огън
  Разпалки за огън, предназначени за всички, които обичат да ходят на къмпинг. Те ще спомогнат за разпалването на силен огън, с който да се стоплите, когато сте на открито. Характеристики Модел: Mil-Tec Осем броя подпалки Водонепромукаема торбичка за съхранение Горят в продължение на тр..
  7 лв.
 • Двуцветни камуфлажни бои за лице
  Камуфлажни бои за лице в два цвята – кафяв и зелен. Боите се нанасят изключително лесно и са чудесна маскировка, когато сте на горска територия. Характеристики Тегло: 0.050 гр. ..
  12 лв.
 • Картографски компас
  Картографски компас е уред, който показва вярната посока върху географската карта. Компасът е изработен от поликарбонат и е пълен с течност. Скалата е двойна, а покриващото стъкло е магнитно. Продуктът е с компактни размери и едва 60 грама тегло. АЗ по-удобно пренасяне има връв за врата. Картогра..
  12 лв.