Други

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • 10 X 25 WOODLAND монокъл
  Монокъл с възможност за 10-кратно увеличение в приятен камуфлажен цвят. Той е с леки и компактни размери, което позволява лесното му пренасяне ежедневно. Характеристики Марка: MFH Десеткратно увеличение 25 мм диаметър на обектива 96 м зрително поле на 1000 м Чантичка за колан Тегл..
  20 лв.
 • 10 X 25 черен бинокъл
  Бинокъл в класически черен цвят, с малки и компактни размери, които позволяват да го носите в джоба си без да Ви тежи и заема голямо място. Характеристики Марка: MFH Рубинова леща Десеткратно увеличение 25 мм диаметър на обектива 96 м зрително поле на 1000 м Фина настройка Чанти..
  28 лв.
 • 10 x 50 камуфлажен бинокъл
  Бинокъл в камуфлажен цвят, предназначен за употреба по време на лов и наблюдение по време на различни дейности, провеждащи се на открито. През бинокъла се вижда ясно, а той е така проектиран, че да е удобен по време на работа с него. Той е с рубинова леща и има възможност за десеткратно увеличение. ..
  80 лв.
 • 8 X 21 WOODLAND бинокъл
  Камуфлажен бинокъл, с малки и удобни за пренасяне размери. Той има възможност да увеличава до 8 пъти. Характеристики Марка: MFH Рубинова леща Осемкратно увеличение 21 мм диаметър на обектива 131 м зрително поле на 1000 м Фина настройка Чантичка за колан Тегло: 0.350 гр. ..
  25 лв.
 • DOG TAG II плочка с верижка за врат
  Плочка с верижка за врат на германската компания Mil-Tec. Тя е изработена от висок клас неръждаема стомана в черен цвят с бял череп. За да се допълни функционалността й е изработена с отварачка. Моделът Dog Tag е предназначен за употреба по време на лов, риболов, къмпинг и други дейности, които се и..
  5 лв.
 • DOG TAG M медальон
  Мъжки медальон, изработен по модел, използван от американската армия. Плочките са прецизно изработени от висок клас неръждаема стомана, с нанесено черно покритие. Те могат да бъдат гравирани с ваши данни, в зависимост от предпочитанията ви. Можете да напишете имената си, рождената си дата, ЕГН-..
  5 лв.
 • DOG TAG M хромиран медальон
  Хромирани плочки, изработени от висок клас неръждаема стомана. Те са създадени по модел на американската армия. Медальоните се използват от служители в сферата на сигурността и охраната, но също така могат да бъдат използвани и от домашни любимци. Плочките могат да бъдат гравирани с различно съдържа..
  5 лв.
 • DOG TAG плочка с отварачка
  Уникална плочка, изработена от висок клас неръждаема стомана, с нанесено покритие в приятни камуфлажни цветове. Моделът Dog Tag, създаден от германската компания Mil-Tec е съобразен с потребителските нужди и е направен с отварачка. Мъжкото бижу е предназначено за всички ловци, рибари, планинари и др..
  5 лв.
 • FLECKTARN камуфлажна самозалепваща се лента
  Самозалепяща се водоустойчива лента в камуфлажен цвят. Тя е подходяща за облепването на оборудването ви, замаскиране и маркиране на места докато сте в планината. Характеристики Марка: Mil-Tec Материал: 100% памук със синтетична гума Широчина: 5 см Дължина 10 м Цвят: флектарн Тегло..
  12 лв.
 • MFH K карабинер
  Карабинер, който може да бъде използван и като ключодържател. На него може да се закачат малки вещи. Внимание: Този карабинер не е предназначен за алпинизъм! Характеристики Марка: MFH Тегло: 0.050 гр. ..
  1 лв.
 • MFH маскировъчна мрежа
  Чудесна маскировъчна мрежа, в зелено-черен цвят. Тя е подходяща за лов на пернати, прикритие на оборудване или мимикрия. Мрежата има халки за закачане в четирите си края. В коплекта на мрежата за маскиране е включена чанта, в която можете удобно да я съхранявате и транспортирате. Характеристики ..
  62 лв.
 • MFH протектори за лакти
  Изключително удобни протектори за лакти. Те са изработени с каиши, залепящи се с велкро лепенки, като могат да бъдат регулирани. Протекторите са предназначени за носене по време на различни дейности и спортове, в които трябва да пълзите и да натоварвате лактите си. Налакътниците предпазват от охлузв..
  23 лв.