Челници и фенери

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • Малък фенер ключодържател Nitecore TUBE
  Nitecore TUBE са разноцветни презареждаеми фенери от серията T. Този модел използва светодиод CРЕЕ XP-G (R5) LED, който може да осветява с максимална мощност до 45 лумена. Лъчът на фенера има обхват до 24 метра. TUBE е в съответствие със стандарта IP65 за прахо- и водоустойчивост. Той може да издърж..
  20 лв.
 • Челник Mil-Tec
  Никога не е излишно да разполагате с добро осветително тяло под ръка. Най-добрият вариант, когато искате ръцете да са свободни, е челникът. На лов, за риба, поход в планината, къмпинг или в ежедневието, това е едно ефективно и удобно устройство. Немската компания Mil-Tec, са се постарали да съч..
  25 лв.
 • Водоустойчив 5 Watt LED фенер
  Това е един практичен ръчен фенер на немската марка MFN, подходящ за лов, риболов, разходки в гората и планината, както и в домашни условия. Изграден от водоустойчиви материали с алуминиев корпус, олекотен с дължина от двадесет и пет сантиметра. Разполага с възможност да освети периметър до 150 метр..
  39 лв.
 • Водоустойчива и противоударна къмпинг лампа Falcon EYE TURTOP
  При продължителни походи по неравни планински терени или продължителен лов е добре оборудването да е предвидено за целта. То трябва да е издръжливо на атмосферни условия и по възможност удароустойчиво. Немислимо е нощно време да останете без източник на светлина и, ако той се развали или счупи, може..
  29 лв.
 • Джобен фенер Nitecore Sens AA
  Nitecore Sens AA е малък фенер от серията Sens AA, който има CREE XP-G (R5) LED светодиод. Той може да осветява с максимална мощност до 120 лумена и обхвата на лъча му е до 53 метра. Sens AA е изработен от авиационен алуминий, който е твърдо анодизиран, а дръжката му е с ромбоидно набраздяване за по..
  46 лв.
 • Джобен фенер Nitecore Sens Mini
  Nitecore Sens Mini е фенер с джобни размери от серията Sens Mini. Той е прецизно изработен със светодиод CREE XP-G (R5) LED, който може да осветява с максимална мощност до 170 лумена. Лъчът на фенера има обхват до 69 метра. Моделът е с вграден сензор, който регулира силата на осветление, в зависимос..
  46 лв.
 • Джобен червен фенер с LED светлина Carson
  Джобен червен фенер с LED светлина Carson SL-33 има за цел да освети желания обект в тъмното като същевременно предпазва очите. Отличава се с това, че ползва червени LED диоди и има две степени за регулиране силата на яркостта. Продуктът е дело на американската компания за оптични уреди Carson и ..
  40 лв.
 • Зареждащ се Mactronic Black eye удароустойчив фенер 420lm
  Фенерът Mactronic Black Еye 420lm на полската марка Mactronic е изключително полезен и ценен при: лов, риболов, планински и горски преходи или някои екстремни спортове. Корпусът му е изграден от специален "дуралуминий", които е специален използващ се при строене на самолети. Осветителното устро..
  109 лв.
 • Здрав тактически фенер Nitecore MT25
  Nitecore МТ25 е тактически фенер от серията Multi Task. Той е със светодиод CREE XP-G R5, който може да осветява с максимална мощност до 390 лумена. Обхватът на неговия лъч е до 228 метра. Моделът има различни режими на осветление, като те могат да бъдат комбинирани, в зависимост от вашите предпочит..
  103 лв.
 • Комплект за лов от тактически фенер с аксесоари Nitecore CB6 Hunting Kit
  Ловният комплект Nitecore CB6 е от серията Chameleon. Той съдържа тактически фенер с всички необходими елементи, които са нужни на всеки един ловец. Фенерът използва два основни светодиода - син и бял светодиод CREE XP-G2 (R5) LED и има допълнителни второстепенни светодиоди – червен, зелен и си..
  228 лв.
 • Комплект от фенер и аксесоари за лов Nitecore MT25
  Ловен комплект Nitecore MT25 е от серията Multi Task. В комплекта се включва тактически фенер с аксесоари, които да спомогнат за по-добрия улов. Фенерът използва светодиод CREE XP-G R5 LED, който може да свети с максимална мощност до 390 лумена. Лъчът му може да осветява до 228 метра. MT25 има два с..
  179 лв.
 • Къмпинг лампа Falcon eye 16 LED
  Тази ниско бюджетна лампа е много ефикасен уред, когато е необходима светлина и сте сред природата. На лов, за риба, на къмпинг или в градината, тя ще е полезна навсякъде. Благодарение на компактните си размери няма да заема много място в багажа или колата. Falcon eye лампата е много лека ..
  17 лв.