Челници и фенери

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • Малък фенер ключодържател Nitecore TUBE
  Nitecore TUBE са разноцветни презареждаеми фенери от серията T. Този модел използва светодиод CРЕЕ XP-G (R5) LED, който може да осветява с максимална мощност до 45 лумена. Лъчът на фенера има обхват до 24 метра. TUBE е в съответствие със стандарта IP65 за прахо- и водоустойчивост. Той може да издърж..
  20 лв.
 • Челник Mil-Tec
  Никога не е излишно да разполагате с добро осветително тяло под ръка. Най-добрият вариант, когато искате ръцете да са свободни, е челникът. На лов, за риба, поход в планината, къмпинг или в ежедневието, това е едно ефективно и удобно устройство. Немската компания Mil-Tec, са се постарали да съч..
  25 лв.
 • LED фенерът Mactronic Flashlight M-FIRE 02
  LED фенерът Mactronic Flashlight M-FIRE 02 е лесен и удобен за употреба дори в екстремни условия. Разполага с мощност от 120 лумена, а светлинният лъч осветява до 231 метра. Налични са два работни режима, като може да използвате пълната мощност или 25% от нея. При по-ниската мощност батерията ще изд..
  120 лв.
 • Ultimo MacTronic 300 LM професионален челник
  Ultimo MacTronic 300 LM професионален челник е продукт от най-новата серия на полския реномиран бранд. Отличава се с няколко незаменими предимства като водоустойчивост, мощност и издръжливост. В същото време работата с челника е гарантирано безопасна. Моделът Ultimo MacTronic 300 LM впечатлява с ..
  129 лв.
 • Водоустойчив 5 Watt LED фенер
  Това е един практичен ръчен фенер на немската марка MFN, подходящ за лов, риболов, разходки в гората и планината, както и в домашни условия. Изграден от водоустойчиви материали с алуминиев корпус, олекотен с дължина от двадесет и пет сантиметра. Разполага с възможност да освети периметър до 150 метр..
  39 лв.
 • Джобен червен фенер с LED светлина Carson
  Джобен червен фенер с LED светлина Carson SL-33 има за цел да освети желания обект в тъмното като същевременно предпазва очите. Отличава се с това, че ползва червени LED диоди и има две степени за регулиране силата на яркостта. Продуктът е дело на американската компания за оптични уреди Carson и ..
  40 лв.
 • Зареждащ се Mactronic Black eye удароустойчив фенер 420lm
  Фенерът Mactronic Black Еye 420lm на полската марка Mactronic е изключително полезен и ценен при: лов, риболов, планински и горски преходи или някои екстремни спортове. Корпусът му е изграден от специален "дуралуминий", които е специален използващ се при строене на самолети. Осветителното устро..
  119 лв.
 • Здрав тактически фенер Nitecore MT25
  Nitecore МТ25 е тактически фенер от серията Multi Task. Той е със светодиод CREE XP-G R5, който може да осветява с максимална мощност до 390 лумена. Обхватът на неговия лъч е до 228 метра. Моделът има различни режими на осветление, като те могат да бъдат комбинирани, в зависимост от вашите предпочит..
  103 лв.
 • Зелен лазерен фенер с оптичен колиматор за нощно виждане
  Фенерът ND3х40 използва лазерна зелена технология, като допълнително разполага с оптичен колиматор, с който се регулира изходният светлинен лъч. Благодарение на това, той успешно замества уредите за нощно наблюдение, както и инфрачервени оптики. Корпусът е изцяло водо непропусклив, за да може..
  481 лв.
 • Инфрачервен фенер с дължина на вълната 850nm
  Инфрачервен фенер с дължина на вълната 850nm е продукт, който има за цел да спомогне осветяването на уредите за нощно виждане. Фенерът излъчва сноп светлина с 805 нанометъра и 5W мощност. Благодарение на това се постига пълната осветеност на наличната техника за наблюдение вечерно време. Такива у..
  260 лв.
 • Къмпинг лампа
  Къмпинг лампа с 3 начина на зареждане е незаменима нощно време в планината или в дома, в случай че останете без електрозахранване. Разполага с мощност от 100 лумена и издържа до 3,5 часа при зареждане в електрическата система. Можете също така да заредите уреда чрез въртене на добавеният лост докато..
  88 лв.
 • Лампа Falcon eye за къмпинг 3W
  Това е лампа от серията Falcon Eye предназначена за къмпинг или поход в дивата природа. Тя е много издържлива, използва ниска консумация на електроенергия и достатъчно мощна да освети всичко случващо се около вас. Малката по размери лампа е изработена от удароустойчива пластмаса. Разполага с мощна 3..
  25 лв.