Челници и фенери

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • Малък фенер ключодържател Nitecore TUBE
  Nitecore TUBE са разноцветни презареждаеми фенери от серията T. Този модел използва светодиод CРЕЕ XP-G (R5) LED, който може да осветява с максимална мощност до 45 лумена. Лъчът на фенера има обхват до 24 метра. TUBE е в съответствие със стандарта IP65 за прахо- и водоустойчивост. Той може да издърж..
  20 лв.
 • Челник Mil-Tec
  Никога не е излишно да разполагате с добро осветително тяло под ръка. Най-добрият вариант, когато искате ръцете да са свободни, е челникът. На лов, за риба, поход в планината, къмпинг или в ежедневието, това е едно ефективно и удобно устройство. Немската компания Mil-Tec, са се постарали да съч..
  25 лв.
 • Ultimo MacTronic 300 LM професионален челник
  Ultimo MacTronic 300 LM професионален челник е продукт от най-новата серия на полския реномиран бранд. Отличава се с няколко незаменими предимства като водоустойчивост, мощност и издръжливост. В същото време работата с челника е гарантирано безопасна. Моделът Ultimo MacTronic 300 LM впечатлява с ..
  129 лв.
 • Беларуски инфрачервен фенер подсилващ светлината Yukon
  Беларуски инфрачервен фенер подсилващ светлината Yukon-805 има основна задача да подсили допълнително инфрачервената светлина на нощната оптика. По този начин ще увеличи видимостта в пълен мрак, без наличието на луна и звезди. Съответно това ще спомогне за по-добър ориентир в пространството и по-лес..
  330 лв.
 • Водоустойчив 5 Watt LED фенер
  Това е един практичен ръчен фенер на немската марка MFN, подходящ за лов, риболов, разходки в гората и планината, както и в домашни условия. Изграден от водоустойчиви материали с алуминиев корпус, олекотен с дължина от двадесет и пет сантиметра. Разполага с възможност да освети периметър до 150 метр..
  39 лв.
 • Джобен червен фенер с LED светлина Carson
  Джобен червен фенер с LED светлина Carson SL-33 има за цел да освети желания обект в тъмното като същевременно предпазва очите. Отличава се с това, че ползва червени LED диоди и има две степени за регулиране силата на яркостта. Продуктът е дело на американската компания за оптични уреди Carson и ..
  40 лв.
 • Зареждащ се Mactronic Black eye удароустойчив фенер 420lm
  Фенерът Mactronic Black Еye 420lm на полската марка Mactronic е изключително полезен и ценен при: лов, риболов, планински и горски преходи или някои екстремни спортове. Корпусът му е изграден от специален "дуралуминий", които е специален използващ се при строене на самолети. Осветителното устро..
  109 лв.
 • Здрав тактически фенер Nitecore MT25
  Nitecore МТ25 е тактически фенер от серията Multi Task. Той е със светодиод CREE XP-G R5, който може да осветява с максимална мощност до 390 лумена. Обхватът на неговия лъч е до 228 метра. Моделът има различни режими на осветление, като те могат да бъдат комбинирани, в зависимост от вашите предпочит..
  103 лв.
 • Инфрачервен фенер с дължина на вълната 850nm
  Инфрачервен фенер с дължина на вълната 850nm е продукт, който има за цел да спомогне осветяването на уредите за нощно виждане. Фенерът излъчва сноп светлина с 805 нанометъра и 5W мощност. Благодарение на това се постига пълната осветеност на наличната техника за наблюдение вечерно време. Такива у..
  260 лв.
 • Лампа Falcon eye за къмпинг 3W
  Това е лампа от серията Falcon Eye предназначена за къмпинг или поход в дивата природа. Тя е много издържлива, използва ниска консумация на електроенергия и достатъчно мощна да освети всичко случващо се около вас. Малката по размери лампа е изработена от удароустойчива пластмаса. Разполага с мощна 3..
  25 лв.
 • Малък тактически фенер Nitecore MT21A
  Nitecore MT21A е лесен за транспортиране и употреба фенер от серията Multi Task. Той използва светодиод CREE XP-E2 R2, който може да осветява с максимална мощност до 260 лумена. Обхватът на неговия лъч е до 200 метра. Фенерът може да осветява с различна светлина като могат да се комбинират различни ..
  57 лв.
 • Мощен ловен зелен колиматор лазерен фенер заместващ нощно виждане на оптика
  Зеленият колиматор лазерен фенер е много добра алтернатива на оптиките и уредите за нощно виждане. За неговата изработка е използвана зелена лазерна технология, а диаметърът на обектива е от 50 мм. Фенерът замества идеално нощно виждане за оптики, които са с ръчно регулиране на диаметъра и силата на..
  491 лв.