Brand IT планински обувки за преходи

Налично:
Очаква се!
Код:Trekkking shoes
Цена: 99 лв.
Поръчайте за 10 секунди
С изпращането на поръчката се съгласявате с общите условия на сайта.
Описание

Този модел на немската марка Brand IT е добро решение за запалените любители на природата, обичащи дългите планински преходи. Обувките са проектирани, така че да осигуряват комфорт и стабилност на ползвателя им. Естественият велур, в съчетание с дишащата полиестерна мрежа не позволяват запарване на крака в горещите летни месеци.

В дизайна на обувката е заложена подсилена част около глезените, която пристяга крака и редуцира риска от евентуални травми като изкълчване или нараняване, особено при ходене по неравен терен. Около езика има допълнителни парчета плат, които спират навлизането на всякакви дребни частици, които биха причинили дискомфорт. Благодарение на гайките за завързване, моделът пристяга и прибира крака, като по този начин намалява риска от наранявания. Подметката е изработена от каучук, гарантираща здравина и надеждност на обувката. Грайферът спомага за по-доброто сцепление с даден терен.

Подметката е по-висока около пръстите и петите, за да се намали напрежението в тези области. От вътрешната страна, в подплатата е интегрирана специална пяна, която осигурява изправена стойка на тялото и не натоварва ставите.

Характеристики:

  • Материал: 100% естествен велур/ Дишаща мрежа от полиестер
  • Подметка с грайфер от каучук за стабилност
  • Подсилена странична част на обувката за защита при пропадане или заклещване на крака
  • Свалящи се стелки
  • Дишаща мембрана за отвеждане на влагата
Най-продавани