Блог

Aналогови и цифрови радиостанции, каква е разликата?

Аналоговата радиостанция е традиционен тип уоки-токи, докато дигиталната е най-новата радио технология. И двете са уникално различни.

0 comments on this article - view comments
Какво е МОА?

Постоянно чувате термина МОА, но не знаете какво е това? Важна ли е математиката, за да регулирате мерника си? Ще се усложни ли стрелбата или това ще подобри точността ви?
Как се изчисляват ъгловите минути и как се регулира МОА скалата?
Даваме ви прости примери и формули за разбиване на този МОА код.

0 comments on this article - view comments
UOVision – иновации на пазара за фотокапани

UOVision се нарежда сред световните лидери на пазара за безжични ловно-охранителни камери на алтернативно захранване. Компанията е основана през 2011 г. и оттогава насам е носител на няколко престижни отличия за „Най-добър тестов продукт“ проведени в страни като Швеция, Норвегия и Финландия.

0 comments on this article - view comments
Carson Optical – иновации и качество без компромис

Издания като Outside Magazine, Popular Mechanics, Field & Stream и Wired Magazine дават висока оценка на редица оптични устройства на Carson, присъждайки на компанията най-високи отличия за новаторски постижения в индустрията.

0 comments on this article - view comments
Dogtra Pathfinder срещу Garmin Alpha 100

Dogtra Pathfinder срещу Garmin Alpha 100 е битка на едно първокласно устройство срещу друго първокласно устройство. И двете системи за проследяване и дресировка на домашни и ловни кучета са надеждни и позволяват да дресирате животното като професионалист. Между двата модела обаче има и някои разлики, както е видно на първо време и по цената.

И все пак, изборът между двете не е никак лесен, което налага да покажем по какво си приличат и по какво се различават.

0 comments on this article - view comments
Трябва ли ми лиценз за радиостанция?

Всеки, който е решил да си купи радиостанция, би трябвало първо да се информира за правилата и разпоредбите в страната относно използването на такива устройства. В тази връзка сред най-често задаваните въпроси от наши клиенти е: „Трябва ли ми лиценз за радиостанция?

0 comments on this article - view comments