Театър бинокли

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • Елегантен компактен бинокъл CARSON за театър и опера 4x10
  Това е чудесен събитиен бинокъл, който е абсолютно задължително да вземете със себе си, когато отивате на театър, опера, концерт, спортно състезание и други подобни мероприятия на закрито или открито. Няма нужда да се притеснявате, че не сте успeли да купите билети за първия ред, защото това малко, ..
  139 лв.
 • Компактен американски бинокъл Carson Miniscout 7x18
  Когато търсите компактен бинокъл, който да поберете в джоба на панталона, но в същото време да е от високо качество, тогава препоръчваме да се спрете на Miniscout 7x18 JD. Той е проектиран от американската компания за оптични уреди Carson. За създаването на серията JD, основна цел на компанията е..
  86 лв.
 • Компактен американски бинокъл Carson Scout 8x22
  Американската компания Carson, винаги се стреми да обогатява гамата си от оптични уреди, така че клиентите винаги да намират идеалния продукт спрямо техните нужди. Серията Miniscout JD е създадена за тези, които искат да наблюдават и приближават на достатъчно близко разстояние красивите гледки, н..
  96 лв.
 • Компактен широкоъгълен бинокъл YUKON SideView 8x21
  Представяме ви един изключително компактен и удобен за употреба широкоъгълен бинокъл на беларуската марка Yukon. Световноизвестната компания е една от най-високо реномираните производители на уреди за оптично наблюдение повече от две десетилетия. Фирмата предлага квалифицирани устройства на близо 80..
  110 лв.
 • Малък водоустойчив американски бинокъл Carson ScoutPlus JD 10x25
  Американският производител Carson се стреми да предложи на своите клиенти оптични уреди, които да съчетават в себе си компактност и отлични характеристики. Затова те пускат на пазара серията бинокли ScoutPlus JD. Те се характеризират с малките си и компактни размери, но в същото време предоставят из..
  115 лв.
 • Малък и компактен бинокъл Yukon Sideview 10x21
  Това е чудесен джобен бинокъл от Sideview серията на реномираната беларуска марка Yukon. Компанията е изградила отлична репутация в продължение на двете десетилетия, през които е на пазара. Тя е специализирана в производството на висококачествени оптични уреди, които изнася за десетки страни по свет..
  119 лв.