Стойки

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • Американска адаптерна стойка за свързване на смартфон към бинокъл
  Бумът на новите технологии води до появата на модерни изобретения, като например тази адаптерна стойка на американската компания за оптични уреди Carson. Нейната основна функция е да свързва камерата на смартфон с окуляра на бинокъла и по този начин прави възможно заснемането на уникални кадри. Реал..
  78 лв.
 • Ловна стойка свързваща оптичен уред със смартфон
  За любителите ловци, които освен за лов на диви животни са излезли в гората и с цел нейното опознаване и заснемане на интересни кадри предлагаме специална стойка. Тя служи за свързване на смартфон с различни по вид оптични уреди. По този начин оптиката добавя към камерата на телефона допълнително ув..
  53 лв.
 • Монтаж за оптика Yukon SW-30
  Монтаж за оптика Yukon SW-30 e универсална стойка за монтиране на оптични мерници върху оръжия, оборудвани с 21 mm релса Weaver или 21 mm Picatinny Rail. Моделът осигурява висока точност за инсталиране, изисква минимално калибриране на мерника, поддържа се аксиалността на всички елементи за монтаж (..
  135 лв.
 • Монтажна стойка за лазерен фенер/колиматор
  Монтажна стойка за лазерен фенер и колиматор е спомагателно средство, с което ще може да свържете устройството към оптика за лов, рамка или друга повърхност. Колиматорът от своя страна е фенер, който излъчва светлинен лъч със зелена светлина. Той има много плюсове пред стандартните фенери за лов...
  81 лв.
 • Монтажна стойка за цифров прицел Yukon
  Монтажна стойка за цифров прицел за нощно виждане е онзи елемент, който ще помогне за свързването на пушката и оптиката. Свързвайки двата уреда си подсигурявате максимална ефективност по време на лов. Аксесоарът е дело на беларуския бранд Yukon. Това означава, че изработката е от много високо кач..
  118 лв.
 • Свързваща стойка за мобилни телефони към оптични уреди
  Развитието на мобилните телефони, претърпява главоломно развитие свързано с тяхната употреба. Смартфонът вече не служи само за свързване между хората, той притежава и разнообразни функции. С него може да правите снимки, видео, да използвате различни приложения подходящи в различни сфери, дори има пр..
  57 лв.
 • Свързваща стойка за фотоапарат с монокъл за нощно виждане на Yukon
  Наблюдава се увеличено желание на ловци и планинари да запечатат, особено в нощно време, красиви моменти и картина на който са станали свидетели по време на лов или обход. Имайки предвид скъпата техника, с която се снабдяват преди да излязат в гората, не е необходимо закупуването и на скъп фотоапара..
  138 лв.
 • Стойка Carson за свързване на смартфон и фаблети към оптични уреди
  Всяка една компания произвеждаща оптични уреди се стреми непрестанно да предлага на клиентите си допълнителни и полезни аксесоари. Американската компания Carson не прави изключение. Непрекъснатият им стремеж да задоволяват всички капризи на своите почитатели, ги стимулира да им предлага освен качест..
  156 лв.
 • Стойка за смартфон за поставяне върху ловна пушка
  Добрата екипировка на ловецa е предпоставка за добрият улов. С развитието на технологиите и разнообразието от различни оптични уреди за нощно виждане, целящи да задоволят неговите потребности, довеждат до непрестанно оптимизиране на техниката за лов. Производителите максимално се стремят на ком..
  108 лв.
 • Адаптeр за смартфон с монокъл и трипод
  Адаптeр за смартфон с монокъл и трипод e аксесоар, който ще направи лесно и удобно заснемането на невероятни гледки по време на разходка в планината или туризъм. Продуктът е подходящ и за изучаване на природата, различни животни, по време на лов и риболов, както и за заснемане на спортни и други съб..
  145 лв.
 • Маркер за почистване на обективи Carson
  Маркер за почистване на обективи Carson е аксесоар, който се грижи оптичните стъкла да са добре изчистени по всяко време. Подходящ е за обективи от всякакъв вид техника, като бинокли, монокли, уреди за нощно виждане, оптики и други. CS-10 e дело на американския бранд Carson, който се отличава с изкл..
  18 лв.
 • Свързващ адаптер на бинокъли към трипод на Yukon
  Любителите на птици, фотографи, ловците на дивеч, риболовците, туристите в гората или планината винаги се снабдяват с добър бинокъл. Той набира все по-голяма популярност, а широкото му разпространение позволява да бъде открит и закупен лесно и бързо. Като всяка една техника, така и тук тя се развива..
  47 лв.