Американски бинокли

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • 3D бинокъл 8x42 с водоустойчив корпус и ED стъкло
  Това е един отличен бинокъл с 8-кратно увеличение на американския бранд Carson, който предлага оптични уреди с изключително качество на изработка. За направата на модела 3D e използвана комбинация от HD оптична покриваща технология и специално ED стъкло, за да се получи перфектен триизмерен образ. Н..
  965 лв.
 • 3D водоустойчив и удароустойчив бинокъл Carson с ED стъкло 10х50
  Мощният 3D американски бинокъл 10х50 на Carson със сигурност би оправдал очакванията и на най-капризните клиенти. Той ще подсигури изключителнo кристално качество на картината. Причината се крие в използваната специална HD технология при покритието на всички лещи и наличието на ED стъкло. Комбинация..
  1,070 лв.
 • Американски бинокъл с лек и водоустойчив корпус Carson RD-826
  Американският производител на оптични уреди Carson разширява серията RD бинокли, като към нея добавя и модела 8x26. RD серията се отличава от останалите с отворената си и значително по-лека конструкция. Продуктът е идеален избор за лов и риболов, както и за любителска цел, също така за туризъм, разг..
  166 лв.
 • Американски водоустойчив бинокъл Carson VP 10x42
  Водоустойчивият бинокъл на американския производител Carson от серията VP е идеалният инструмент за увеличаване на образа по време на лов, риболов, туризъм, наблюдение на птици, мореплаватели и любители на морските гледки . Може да го използвате също така добре и в градска среда или на стадиона, наб..
  463 лв.
 • Американски водоустойчив бинокъл Карсон VP 8x42
  Американската компания за оптични уреди Карсон, създава серията VP бинокли, които се характеризират с олекотения си корпус и отлични характеристики. Моделът 8х42 предлага кристална картина, а благодарение на 42 мм си обективи, успява да погълне достатъчно светлина. Това от своя страна позволява да с..
  436 лв.
 • Американски водоустойчив бинокъл от сериятa VP 12x50 на Carson
  Американският производител на оптични уреди Carson, създава серията бинокли VP. Те се отличават от останалите модели, че предоставят изключителна гледка, когато наблюдавате звездите в небето. Много подходящ е за къмпингуващи, туристи, ловци или любители на морските гледки и мореплаватели. Притежавай..
  510 лв.
 • Американски компактен водоустойчив бинокъл VP 8x32
  Серията VP на американската компания за оптични уреди Carson, се характеризира с компактен и олекотен дизайн, в същото време впечатлява с наситената и кристална картина. Бинокълът 8х32 VP е идеалното средство за приближаване на образа при лов, риболов, къмпинг, разузнаване на дивия живот в гората и ..
  412 лв.
 • Елегантен компактен бинокъл CARSON за театър и опера 4x10
  Това е чудесен събитиен бинокъл, който е абсолютно задължително да вземете със себе си, когато отивате на театър, опера, концерт, спортно състезание и други подобни мероприятия на закрито или открито. Няма нужда да се притеснявате, че не сте успeли да купите билети за първия ред, защото това малко, ..
  139 лв.
 • Компактен американски бинокъл Carson Miniscout 7x18
  Когато търсите компактен бинокъл, който да поберете в джоба на панталона, но в същото време да е от високо качество, тогава препоръчваме да се спрете на Miniscout 7x18 JD. Той е проектиран от американската компания за оптични уреди Carson. За създаването на серията JD, основна цел на компанията е..
  86 лв.
 • Компактен американски бинокъл Carson Scout 8x22
  Американската компания Carson, винаги се стреми да обогатява гамата си от оптични уреди, така че клиентите винаги да намират идеалния продукт спрямо техните нужди. Серията Miniscout JD е създадена за тези, които искат да наблюдават и приближават на достатъчно близко разстояние красивите гледки, н..
  96 лв.
 • Компактен ловен водоустойчив американски бинокъл Carson от серията VP 10x25
  Американският производител на оптични уреди Carson, предлага на пазара серията си бинокли VP. Тя е характерна с това, че съчетава в себе си компактност и голяма мощ по време на наблюдение. Малките му размери, позволяват лесната му преносимост и употребата с една ръка. А, тежината от едва 400 грама п..
  311 лв.
 • Компактен ловен водоустойчив бинокъл Carson RD-842
  Отвореният корпус на модела 8x42 от серията RD бинокли на американския бранд Carson, впечатлява със своя компактен дизайн и кристална картина по време на наблюдение. Моделът е особено подходящ по време на лов, риболов, туристически обиколки, къмпинг, планински туризъм, наблюдение на диви животни, пт..
  340 лв.