Бинокли

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • Baigish бинокъл за ловни и туристически цели с Porro Prism оптика
  Практикуването на хобито лов изисква притежаването на някаква техника, с която да могат да се изследват по-продължително време определени животински видове, да се разбере поведението им и местата, които най-често посещават. Пред вас е един наистина надежден оптичен уред, от доказана руска марка. Той..
  44 лв.
 • Бинокъл SAKURA 10-70х70
  Това е един бюджетен вариант, когато сте решили да се сдобиете с бинокъл подходящ за ловци. Разбира се той може да бъде използван за всякакви други любителски цели. Той има голям капацитет на увеличение от 10х70, което ще ви помогне при оглеждането на по-обширни територии по време на лов. Диаметъра ..
  52 лв.
 • Бинокъл Yukon NRB 30x50
  Всички знаем, че когато ловуваме животните ни усещат много преди ние тях. Точно заради това е добре да разполагаме с оптичен уред, чрез който да ги забележим, преди да са ни усетили. Така, ще имаме време да преценим от къде да заходим, преди да прибавим към колекцията си поредния трофей. Представ..
  325 лв.
 • Бинокъл за лов YUKON Futurus 12x50WA
  Когато не ловувате в гориста местност, а преминавате през поле или друга обширна територия, животните ви усещат от далеч, много преди да сте ги забелязали. Поради тази причина, на всеки ловец му е ясно, колко необходимо е да разполага с оптичен уред в оборудването си. Едни от най-доказалите се ..
  151 лв.
 • Бинокъл за лов с 16-кратно оптично увеличение Yukon
  Беларуският производител на оптики и уреди за нощно виждане вече 22 години удовлетворява нуждите на различни целеви групи - изследователи, ловци, рибари, пътешественици, спортисти и любители на природата. С този уред можете да наблюдавате отдалечени обекти и планински местности през светлата ча..
  247 лв.
 • Бинокъл с Porro призматична оптична система и BAK4 стъкла Seeker
  Това е едно изключително здраво устройство, с което можете да оглеждате на разстояние до около километър всичко, което се движи наоколо. Освен това имате възможност да се чувствате така, сякаш сте на една ръка разстояние от даден животински вид, благодарение на възможността за 10-кратно оптично приб..
  85 лв.
 • Водоустойчив бинокъл Baigish
  Руската компания Baigish е добре позната на хората, които са живели преди промените. Като повечето продукти по руски образец, бинокъла не блести с кой знае какъв дизайн, но е много здрав и осигурява качествен образ. Работата с този модел е максимално опростена и няма да затрудни, който и да било лов..
  54 лв.
 • Водоустойчив бинокъл Yucon Point със защита от конденз 8x42
  Впечатляващата латвийска марка Yukon е от водещите лидери в производството на бинокли и всякакви оптични у-ва. Продуктът е от серията Point модел 8х42 и разполага с голямо зрително поле и възможност за 8 кратно приближение даващо ясно и контрастно изображение. Подходящ за полеви условия с гумиран..
  441 лв.
 • Водоустойчив бинокъл с 20-кратно оптично приближение Baigish
  Биноклите са оптични уреди, които все повече навлизат в нашето ежедневие. Те позволяват да се вижда детайлно даден периметър, който искате да видите сякаш сте на една длан от него. Пред вас е едно наистина впечатляващо устройство, с което можете да приближавате обекти до 20 пъти и да виждате в много..
  55 лв.
 • Водоустойчив бинокъл със защита от кондензация на лещите YUKON Point 10x42
  Оптичните уреди за наблюдение са неделима част от арсенала на всеки един съвременен ловец. Представяме ви бинокъл Point 10x42 на беларуския производител на прецизна техника за наблюдение YUKON. Компактни размери и голямо оптично увеличение Моделът е лек, компактен и удобен за пренасяне. Корпус..
  475 лв.
 • Компактен широкоъгълен бинокъл YUKON SideView 8x21
  Представяме ви един изключително компактен и удобен за употреба широкоъгълен бинокъл на беларуската марка Yukon. Световноизвестната компания е една от най-високо реномираните производители на уреди за оптично наблюдение повече от две десетилетия. Фирмата предлага квалифицирани устройства на близо 80..
  110 лв.
 • Ловен бинокъл Yukon Futurus 10x50WA
  При лов в обширни територии далеч от гористите местности, животните разпознават вашия силует от километри. Точно, поради тази причина е добре да разполагате с качествен оптичен уред, чрез който да изпреварите животното и предимството да е ваше. Международната компания Yukon се е специализирала в про..
  180 лв.