Бинокли

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • Baigish бинокъл за ловни и туристически цели с Porro Prism оптика
  Практикуването на хобито лов изисква притежаването на някаква техника, с която да могат да се изследват по-продължително време определени животински видове, да се разбере поведението им и местата, които най-често посещават. Пред вас е един наистина надежден оптичен уред, от доказана руска марка. Той..
  44 лв.
 • Бинокъл Yukon NRB 30x50
  Всички знаем, че когато ловуваме животните ни усещат много преди ние тях. Точно заради това е добре да разполагаме с оптичен уред, чрез който да ги забележим, преди да са ни усетили. Така, ще имаме време да преценим от къде да заходим, преди да прибавим към колекцията си поредния трофей. Представ..
  325 лв.
 • Бинокъл за лов YUKON Futurus 12x50WA
  Когато не ловувате в гориста местност, а преминавате през поле или друга обширна територия, животните ви усещат от далеч, много преди да сте ги забелязали. Поради тази причина, на всеки ловец му е ясно, колко необходимо е да разполага с оптичен уред в оборудването си. Едни от най-доказалите се ..
  223 лв.
 • Бинокъл за лов с 16-кратно оптично увеличение Yukon
  Беларуският производител на оптики и уреди за нощно виждане вече 22 години удовлетворява нуждите на различни целеви групи - изследователи, ловци, рибари, пътешественици, спортисти и любители на природата. С този уред можете да наблюдавате отдалечени обекти и планински местности през светлата ча..
  247 лв.
 • Бинокъл под формата на очила за нощно виждане Yukon NV Goggles Tracker
  Тръпката от нощния лов не може да се сравни с нищо, но за подобно хоби е необходимо сериозно оборудване. Не само, че не е професионално да се прави компромис с екипировката, но е и опасно. Ходейки в тъмните части от денонощието е добре да знаете къде стъпвате,  какво е местоположението на остан..
  1,250 лв.
 • Бинокъл с Porro призматична оптична система и BAK4 стъкла Seeker
  Това е едно изключително здраво устройство, с което можете да оглеждате на разстояние до около километър всичко, което се движи наоколо. Освен това имате възможност да се чувствате така, сякаш сте на една ръка разстояние от даден животински вид, благодарение на възможността за 10-кратно оптично приб..
  85 лв.
 • Бинокъл с вградена камера
  Често се случва по време на лов, ловците да попаднат на картина и действие на животните, които да искат да запечатат. Едва ли обаче има ловец, който освен стандартната екипировка ще носи и допълнително камера за видеозаписи. Затова бинокълът, който предлагаме е интересен избор от комбинация за засне..
  140 лв.
 • Бинокъл с водоустойчив корпус и широк обектив Futurus
  Беларуският производител Yukon предлага оптично устройство, което да удовлетвори всичките желания, който имате към един бинокъл. Със своя широкоъгален обектив, който позволява да се проследявате дори и движещи се обекти на далечно разстояние, го превръща в един изключително добър продукт на паз..
  170 лв.
 • Водоустойчив бинокъл Baigish
  Руската компания Baigish е добре позната на хората, които са живели преди промените. Като повечето продукти по руски образец, бинокъла не блести с кой знае какъв дизайн, но е много здрав и осигурява качествен образ. Работата с този модел е максимално опростена и няма да затрудни, който и да било лов..
  54 лв.
 • Водоустойчив бинокъл Yucon Point със защита от конденз 8x42
  Впечатляващата латвийска марка Yukon е от водещите лидери в производството на бинокли и всякакви оптични у-ва. Продуктът е от серията Point модел 8х42 и разполага с голямо зрително поле и възможност за 8 кратно приближение даващо ясно и контрастно изображение. Подходящ за полеви условия с гумиран..
  441 лв.
 • Водоустойчив бинокъл с 20-кратно оптично приближение Baigish
  Биноклите са оптични уреди, които все повече навлизат в нашето ежедневие. Те позволяват да се вижда детайлно даден периметър, който искате да видите сякаш сте на една длан от него. Пред вас е едно наистина впечатляващо устройство, с което можете да приближавате обекти до 20 пъти и да виждате в много..
  73 лв.
 • Водоустойчив бинокъл със защита от кондензация на лещите YUKON Point 10x42
  Оптичните уреди за наблюдение са неделима част от арсенала на всеки един съвременен ловец. Представяме ви бинокъл Point 10x42 на беларуския производител на прецизна техника за наблюдение YUKON. Компактни размери и голямо оптично увеличение Моделът е лек, компактен и удобен за пренасяне. Корпус..
  475 лв.